Forum » Operacijski sistemi » problem z driverji v XP-jih
problem z driverji v XP-jih
MasterS ::
Hej
Mam en problem, in sicer:
Na novo sm naložil Windowse XP Profesiolnal, ter si nato naložil Service Pack 1.
Probelm je nastal ko sem pogledal v Control Panel - System in ugotovil, da manjkajo gonilniki za : 1. enthernet controller
2. sm bus controller
Mislim, da mi zaradi tega računalnik dela zelo počasi kot običajno...
Če poizkusim gonilnike najti na cd-ju ali internetu jih le izbrani medij ne najde.
Enako se mi zgodi tudi, če ponovno formatiram disk, ter naložim windowse še enkrat.
Kaj lahko naredim v tem primeru?
Hvala za odgovore ter lep pozdravck
Mam en problem, in sicer:
Na novo sm naložil Windowse XP Profesiolnal, ter si nato naložil Service Pack 1.
Probelm je nastal ko sem pogledal v Control Panel - System in ugotovil, da manjkajo gonilniki za : 1. enthernet controller
2. sm bus controller
Mislim, da mi zaradi tega računalnik dela zelo počasi kot običajno...
Če poizkusim gonilnike najti na cd-ju ali internetu jih le izbrani medij ne najde.
Enako se mi zgodi tudi, če ponovno formatiram disk, ter naložim windowse še enkrat.
Kaj lahko naredim v tem primeru?
Hvala za odgovore ter lep pozdravck
- spremenil: moj_nick ()
Vikking ::
kero matično ploščo imaš?
gonilniki so sigurno (101%) na cd-ju ki si ga dobil zraven matične plošče!
gonilniki so sigurno (101%) na cd-ju ki si ga dobil zraven matične plošče!
Microsoft ::
Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > pomakn se po 'drevesu' do System Tools > Device Manager > v desnem oknu se ti pojavijo naprave > razsiri 'drevo' kjer je Network Adapters > najd svojo NIC > desni klik > Properties > izber zavihek Driver > spodaj v tem oknu mas 'gumb' Update Driver... .
V tistem carovniku zber, da bi rad manualno izbral driverje. Potem pa sam pokaz pot do driverjev. Ko bos na tak nacin iskal driverje, mors poiskat datoteko .inf .
by Miha
V tistem carovniku zber, da bi rad manualno izbral driverje. Potem pa sam pokaz pot do driverjev. Ko bos na tak nacin iskal driverje, mors poiskat datoteko .inf .
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8185 (2374) | simongrega |
» | Goniliki matična Asrock Conroe 945G-DVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1259) | moat |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5879 (4198) | gasos |
» | prenos slik iz fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 3330 (2907) | barca |
» | formatiranje in zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 914 (826) | dmikl |