Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje bi se dalo dobiti flashrom čip vsaj 256 kb ali več z 32 nogicami?
Kje bi se dalo dobiti flashrom čip vsaj 256 kb ali več z 32 nogicami?
mato22 ::
Rabil bi flashrom čipe z 32 nogicami, enake so imele tudi starejše osnovne plošče za bios, morajo biti pa vsaj 256 kb ali več.
Zadevo rabim za čip za XBOX.
Doma sem našel na stari plati čip od winbonda 256 kb in sem ga lahko s PC plato flashal z XBOX biosom in deluje.
Imam še en AMD čip 512 kb ki tudi deluje.
Sedaj bi rabil več teh čipov pa ne vem kje jih kupit. Brat je v Conradu nekaj spraševal pa menda niso imeli.
Zadevo rabim za čip za XBOX.
Doma sem našel na stari plati čip od winbonda 256 kb in sem ga lahko s PC plato flashal z XBOX biosom in deluje.
Imam še en AMD čip 512 kb ki tudi deluje.
Sedaj bi rabil več teh čipov pa ne vem kje jih kupit. Brat je v Conradu nekaj spraševal pa menda niso imeli.
asskicker ::
Dvomegabitne flashe (256kb) sem nazadnje (cca 2 leti nazaj) kupil v uni trgovinci v trnovem, ne vem kako se že imenuje. Zraven je bencinska pumpa, na drugi strani ceste pa pošta. Če jih bodo imeli, bodo zahtevali nakup več komadov, ker baje imajo le veleprodajo. Jaz sem se za enega moral skoraj na glavo postavit in recitirat himno. PLP
Heaven is on the next door!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD K-12 prihaja ?Oddelek: Strojna oprema | 3049 (2331) | U24ever |
» | Xeon vs. Core 2Oddelek: Strojna oprema | 3412 (1892) | kmetek |
» | 12X in 12.5 Multi ne delata (NF7-S)Oddelek: Navijanje | 1796 (1319) | Goldee |
» | Kje dobim nov BIOS?Oddelek: Strojna oprema | 891 (846) | Duko |
» | AMD XP 2200+Oddelek: Novice / Procesorji | 2242 (2242) | JLP |