» »

Nova komponenta je problem

Nova komponenta je problem

klein ::

Imam problem. Vedno ko namestim novo komponento v kisto, se mi potem kista noce zagnat. vcasih rata in se zazene po nekaj vklopih in izklopih. Enkrat pa se sploh ni zagnala niti po tem ko sem komponento odstrano. komponento sem dal nazaj not in kisto je peljal foter nekemu mojstru ki je nekaj zacaro in je vse delalo. vceraj se mi je zgodilo isto. namestim nove rame in vklopim rac. rac zazna rame in dela odlicno. nasljednic ko sem vklopo pa samo tema.. procesor disk in ventilatorcki se lepo zalaufajo in pol obstoji in na monitoru se niti ne prikaze slika kaj šele da bi začel začel bootat iz flopya ali diska. kakor da ni signala.
se komu kaj svita kaj bi lahko nardil?? kaj bi blo to narobe? :|

dajte noooo pisite! al se vam niti ne sanja ;)

delfinus ::

Verjetno vzrok maticna plosca. En slab kontakt lahko povzroca take reci. Preveri vse stike kablov z maticno tu mislim vse kable tako od PSU do maticne kot diskov do maticne.Lahko je tudi kak slab ali razmajan lot na plosci. Sosed mora vcasih dobro preprukati PC, da mu zalaufa. Kar pa seveda ni dobro. Disk se ne rad ruka.

lp, D.

ThinMan ::

Adi-: Za katero komponento gre ?

Ali si probal z drugo grafično kartico ?, si zamenjal procesor, ... Prej vsekakor preglej stike (kable), na matični preglej da vsi kondenzatorji pri PCI slotih stojijo pokonci oziroma z majhnim odklonom.

preglej BIOS, in seveda ga upgrade-aj.

LP
Flade

sej sem napisal na zacetku kaj sem not vstavil.. :)
pomoje so stiki v redu. kako pa biose upgradam? plata sploh nima jumpera za reset biosov. sem odtranil batarijo za nekaj časa.. in ni pomagalo.
popravit pa se da 100% ker se mi je to ze zgodilo in je en mojster popravil. in pojma nimam kaj je nardil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: klein ()

Pyr0Beast ::

Vprašaj mojstra ali zamenjej oz. očisti napajalnik
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Dead_Eye ::

lahko da so kondenzatorji na plošči.....
The one and only

Pyr0Beast ::

dvomim da so kondenzatorji, mogoče ma za matično kakšen stik oz. se mu iztika procesor ali rami.

Lahko da je napajalnik prešibak.

Resetiraj biose.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se po zagonu ugasne (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5510176 (7265) BivšiUser2
»

Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
535762 (4698) svetetko
»

Računalnik se ne prižge

4317846 (13969) G_mAn
»

Zagon windowsev grafika

151038 (886) solatko
»

računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!

321443 (1182) Meizu

Več podobnih tem