Forum » Pomoč in nasveti » SB Live driverji
SB Live driverji
cole-22 ::
Ko sem na novo nalagal driverje iz CDja in ko je prislo do 100%(vendar ni dokoncalo instalacije) je na koncu nekaj zablokiralo napisalo nek error in potem sem dal reset.Ko je prislo nazaj v winse je zvok delal Vendar so se kar eni programi od creativa prizigali, ki jih nerabim.Potem sem se odlocil, da zbrisem driverje in jih na novo instalirm.No in potem stala Nemorem jih ne zbrisat ne popravit in skratka nic!Na 54% mi napise Error Number: 0×80040201...Description:An event was unable to invorke any of the subscribes...Setup will now terminate. Prosim naj mi kdo pove kako naj jih zbrisem in na novo posnamem
PS:probal sem tudi v Device manegerju pobrisat kar se je dalo, vendar ko sem resetiral je bilo spet instalirano
Aja pa prosim brez takih odgovorov, ki se ticejo formatiranja, ker sem pred tem formatiral in vse na novo nalozil
PS:probal sem tudi v Device manegerju pobrisat kar se je dalo, vendar ko sem resetiral je bilo spet instalirano
Aja pa prosim brez takih odgovorov, ki se ticejo formatiranja, ker sem pred tem formatiral in vse na novo nalozil
dolenc ::
Simpel rešitev! http://www.driverheaven.net/cleaner/ Tale programček si naloži in spucaj gonilnike.
Mavrik ::
Driver Cleaner ve brisati tudi Creativove driverje.
The truth is rarely pure and never simple.
delfinus ::
Ce mas v pod Conrol panel | System | Hardware kako multimedialno napravo jo zbrisi. Poskusi tudi tako, da gres v register in pobrises vse kar vsebuje besedo Creative.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4223 (2833) | Assass1n |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3630 (2697) | Bostjan99 |
» | Creative SB X-Fi problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (1178) | TechBeats |
» | Driver cleanerOddelek: Programska oprema | 2405 (2286) | dukenukem |
» | direct3DOddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1048) | Mikron |