Forum » Kaj kupiti » Rabljen čitalec črnih kod - kje dobiti
Rabljen čitalec črnih kod - kje dobiti
svendej ::
Pozdrav,
zanima me, če morda kdo ve, kje dobiti čitalnik črtne kode (bar code reader). Zadeva je najbrž precej poznana (knjižnice, trgovine, ...). Dobi se tudi v trgovini, vendar je cena za moje pojme kar visoka (od 15k sit navzgor). Rabil bi občutno cenejši čitalec, kaj rabljenega, lahko tudi z manjšimi okvarami, da se le da usposobiti.
Če kdo karkoli konkretnega ve, se močno priporočam (kakšni servisi, ki se s tem ukvarjajo, odpisi v kakšni trgovini, ima morda kdo doma in ne rabi... )
Hvala,
lp
zanima me, če morda kdo ve, kje dobiti čitalnik črtne kode (bar code reader). Zadeva je najbrž precej poznana (knjižnice, trgovine, ...). Dobi se tudi v trgovini, vendar je cena za moje pojme kar visoka (od 15k sit navzgor). Rabil bi občutno cenejši čitalec, kaj rabljenega, lahko tudi z manjšimi okvarami, da se le da usposobiti.
Če kdo karkoli konkretnega ve, se močno priporočam (kakšni servisi, ki se s tem ukvarjajo, odpisi v kakšni trgovini, ima morda kdo doma in ne rabi... )
Hvala,
lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
gregany ::
Saos! js bom zdej začel delat počitniško pri enem podjetju ki se ukvarja s tem. Pa bom mal povprašal. Mail me gregan_k@email.si pa ti odpišem.
_-Da je nekaj nemogoče ni dejstvo ampak predsodek_-
tec ::
Jest ga imam doma in ga ne potrebujem. Dobil sem ga zraven enga pos tiskalnika, zato ti ga lahko senkam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android aplikacijaOddelek: Programiranje | 1992 (1560) | Ales |
» | Nike trgovinaOddelek: Loža | 7552 (7149) | WallSreet |
» | Študentski dom v Ljubljani, izkušnje, nasveti?Oddelek: Loža | 7272 (6650) | Xickle |
» | nov računalnik crknuOddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (1143) | Šimpanz |