Forum » Kaj kupiti » Kupujem AIW grafično kartico
Kupujem AIW grafično kartico
lesy1 ::
Pozdravljeni
Nabavljam si nov računalnik in do izpolnitve mi manjka še grafična in TV kartica. Ker sem do sedaj imel bolj slabe izkušnje z TV karicami (mel 2, obe povzročale probleme) mam namen nabavit AIW kartico. Sem mal gledal po on-line trgovinah in teh kartic pri nas skoraj ni za dobit zato me zanima kje jo nabavit. Glede zmogljivosti nisem najbolj zahteven, saj se bolj malo ukvarjam z igrami. Vse kar želim od kartice je zanesljivost. Slučajno sem videl v Saturnu RADEONA 9800 AIW za 199€, tako da se mi je zdel precej poceni za naše razmere. Drugač pa prosim za predloge in pa če kdo take kartice uporablja za komentarje kartic.
Lep pozdrav
lesy
Nabavljam si nov računalnik in do izpolnitve mi manjka še grafična in TV kartica. Ker sem do sedaj imel bolj slabe izkušnje z TV karicami (mel 2, obe povzročale probleme) mam namen nabavit AIW kartico. Sem mal gledal po on-line trgovinah in teh kartic pri nas skoraj ni za dobit zato me zanima kje jo nabavit. Glede zmogljivosti nisem najbolj zahteven, saj se bolj malo ukvarjam z igrami. Vse kar želim od kartice je zanesljivost. Slučajno sem videl v Saturnu RADEONA 9800 AIW za 199€, tako da se mi je zdel precej poceni za naše razmere. Drugač pa prosim za predloge in pa če kdo take kartice uporablja za komentarje kartic.
Lep pozdrav
lesy
CCfly ::
Jaz imam v drugem računalniku še stari dobri AIW Rage Pro. Stvar je definitvno kvalitetna in poseka večino tunerjev.
rkb2 ::
Dobra TV kartica je Hauppauge WinTV PVR 250, samo cena je pa kar zaslojena (~55 KSIT). Z AIW karticami nimam izkušenj, tukaj je ne preveč hvalijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI R580 = X1900?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4102 (3219) | simnov |
» | Kateri program za zajemanje TV na pc-ju?Oddelek: Zvok in slika | 2186 (2035) | waters |
» | Nakup tv karticeOddelek: Kaj kupiti | 892 (846) | SodVina |
» | Radeon 9000AIW RADEON9200SE AIW vs RADEON 9600AIWOddelek: Kaj kupiti | 938 (796) | userc |
» | radeon AiW vs VIVO?Oddelek: Zvok in slika | 1213 (1121) | icek |