Forum » Elektrotehnika in elektronika » lucka za osvetljevanje za miniDV kamero?
lucka za osvetljevanje za miniDV kamero?
PhotoBlaz ::
Ma kdo idejo kako si bi naredil neko malo lucko da jo bi lahko nataknil na miniDV kamero(tja na tisto podnozje ki je kot pri fotoaparatu za flash) ?
Razmisljal sem ze o zamenjavi rdecih UB led diod pri zadnji lucki za bicikel z belimi, a sta za tisto vezje 2xAA bateriji za bele ledice presvoh,...
zdej se mi pa ze kar mudi,..kmlau grem na dopust in bi rad imel tako svetilko.
A mogoce kdo ve ce kje prodajajo ravno tako zadevo za neko lepo nizko ceno ;) Ne rabim reflektorja za 20m, cist tko mal,..da se pac nekaj vidi pred kamero v cisti temi ;)
Hvala za odgovor
Razmisljal sem ze o zamenjavi rdecih UB led diod pri zadnji lucki za bicikel z belimi, a sta za tisto vezje 2xAA bateriji za bele ledice presvoh,...
zdej se mi pa ze kar mudi,..kmlau grem na dopust in bi rad imel tako svetilko.
A mogoce kdo ve ce kje prodajajo ravno tako zadevo za neko lepo nizko ceno ;) Ne rabim reflektorja za 20m, cist tko mal,..da se pac nekaj vidi pred kamero v cisti temi ;)
Hvala za odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | video nadzorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1821 (1686) | upirna |
» | Zvok TV-ja na zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 1771 (1516) | Jan987 |
» | web camera v temiOddelek: Kaj kupiti | 2338 (1795) | iskra |
» | Nekaj kar bi me opozorilo na prihod starševOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3980 (3021) | Mamaplata |
» | KJe bi dobil kakovostno namizno lečo z vdelano svetilko ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4952 (4447) | Brane2 |