Forum » Operacijski sistemi » Trdi disk NTFS pod STL 2.0
Trdi disk NTFS pod STL 2.0
Kaparsky ::
Spostovani Gandalfar in ostali!
Koncno sem dobil zadnjo verzijo STL-ja 2ke.KDevelop pa use ostalo.Zgleda res zakon!!!Good job!
Mam pa tezavo,ker morm nastavt un primarni (NTFS) disk,ker ga nucam za linux file,ki jih mam gor.In sedaj
vprasanje:kako naj nastavim datoteko FSTAB ,da bo sistem prepoznal NTFS disk in mi dovolil kopiranje na Linux.
LP in kr tko naprej!!!!!!
Koncno sem dobil zadnjo verzijo STL-ja 2ke.KDevelop pa use ostalo.Zgleda res zakon!!!Good job!
Mam pa tezavo,ker morm nastavt un primarni (NTFS) disk,ker ga nucam za linux file,ki jih mam gor.In sedaj
vprasanje:kako naj nastavim datoteko FSTAB ,da bo sistem prepoznal NTFS disk in mi dovolil kopiranje na Linux.
LP in kr tko naprej!!!!!!
hruske ::
sicer imamo posebno temo odprto v oddelku operacijski sistemi in bi te prosil, da v nadalnje tja pošiljaš take zadeve.
moral pa bi ti sam zaznat particijo. upam pa, da se zavedaš, da na NTFS ne moreš pisati.
moral pa bi ti sam zaznat particijo. upam pa, da se zavedaš, da na NTFS ne moreš pisati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na eBayu spet prodali ameriške vojaške skrivnostiOddelek: Novice / Diski | 4652 (3253) | Lawler_ |
» | dostop iz linuxa do datotek v win xpOddelek: Operacijski sistemi | 2228 (1777) | palma |
» | FAT32 ali NTFS na prenosni disk?Oddelek: Operacijski sistemi | 1599 (1365) | zee |
» | Linux in NTFSOddelek: Operacijski sistemi | 1857 (1310) | moj_nick |
» | NTFS fragmentacija in programi za defragOddelek: Programska oprema | 3318 (2795) | CaqKa |