Forum » Omrežja in internet » Ocenite stran searchthewww.net
Ocenite stran searchthewww.net
Ip3t3rI ::
Prosim, če ocenite naslednjo stran: SearchTheWWW.net
Na strani boste našli preko 1500 iskalnikov in imenikov, članki (Altavista, Yahoo, AskJeeves), Top500 največkrat iskanih besed prek iskalnikov, najnovejše novice...
Kakšen se vam zdi: design, hitrost nalaganja strani, uporabnost, kako se vidi v Netscapu, kaj bi lahko izboljšal, dodal,...
Vse kritike dobrodošle!
Na strani boste našli preko 1500 iskalnikov in imenikov, članki (Altavista, Yahoo, AskJeeves), Top500 največkrat iskanih besed prek iskalnikov, najnovejše novice...
Kakšen se vam zdi: design, hitrost nalaganja strani, uporabnost, kako se vidi v Netscapu, kaj bi lahko izboljšal, dodal,...
Vse kritike dobrodošle!
- spremenil: Ip3t3rI ()
Elemen_T ::
Vredu - unikatna stran pač.
Loada se dokaj hitro vendar ne zelo hitro. Oblika je o.k...splošno uporabna...na NS pa se ne oziraj. Če je lepo vidna z Mozillo v0.9 (kar je) je vse ok. NS sux saj ne podira e-standardov.
Loada se dokaj hitro vendar ne zelo hitro. Oblika je o.k...splošno uporabna...na NS pa se ne oziraj. Če je lepo vidna z Mozillo v0.9 (kar je) je vse ok. NS sux saj ne podira e-standardov.
Tomi ::
Prav dobra stran, moram reči.
Kar tako naprej
Sedaj pa še po "komponentah":
design: dober
hitrost: v knjižnici hitra, doma bom videl
uporabnost: zakon
....
Kar tako naprej
Sedaj pa še po "komponentah":
design: dober
hitrost: v knjižnici hitra, doma bom videl
uporabnost: zakon
....
metrodusa.blogspot.com
--Switch-- ::
V redu stran!
Presenečen sem nad lestvico kdo bi si mislu da bo SEX najbolj iskana beseda.
Ko je pokvarjen ta svet!!!!!
Presenečen sem nad lestvico kdo bi si mislu da bo SEX najbolj iskana beseda.
Ko je pokvarjen ta svet!!!!!
Zakaj naj bi menjal URL?
Najbolj uporabljene besede prek iskalnikov pridejo zelo prav. S tem vidiš katere ključne besede folk uporablja.
Tako tudi lažje narediš meta tags (keywords,..).
Najbolj uporabljene besede prek iskalnikov pridejo zelo prav. S tem vidiš katere ključne besede folk uporablja.
Tako tudi lažje narediš meta tags (keywords,..).
OZZY ::
Zelo v redu. Hitro, urejeno. Najdeš kar rabiš. Pa tudi izgled ni napačen. Samo naslov (url) je mal zafrknjen.
Go with the flow.
Lara-K ::
Men je good stran, tako sm rabla!!! ker ponavad sm zmeri full iskala in gledala kje nej dobim recimo italijanske brsklalnike al pa kaksne druge... Nice design, in se kr hitro
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
Ja pri top100 slo besedah je tko, da je na prvem mestu slo-tech
No če vam URL ni všeč mi pa posredujte kakšne predloge. Drugače se mi pa URL ne zdi napačen Search The WWW (www pa vsi vemo kaj pomeni).
-----------------------------------------------------------------------
+1500 Iskalnikov in Imenikov na enem mestu!
No če vam URL ni všeč mi pa posredujte kakšne predloge. Drugače se mi pa URL ne zdi napačen Search The WWW (www pa vsi vemo kaj pomeni).
-----------------------------------------------------------------------
+1500 Iskalnikov in Imenikov na enem mestu!
Če kdo želi vpisati svojo stran na zelo preprost način vam nudimo "Vpis v 16 svetovnih iskalnikov in imenikov naenkrat in BREZPLACNO" . Kliknite TUKAJ!
Lep pozdrav vsem skupaj.
Lep pozdrav vsem skupaj.
http://www.iskalniki.com ---> +2500 Iskalnikov in Imenikov na enem mestu!
http://ecestitke.on-your.net **Pošljite brezplačno elektronsko čestitko svojim najdražjim**
http://ecestitke.on-your.net **Pošljite brezplačno elektronsko čestitko svojim najdražjim**
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativni spletni iskalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12645 (11636) | matej_jack |
» | Google ne zanemarja pogostih besedOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4577 (3409) | Gandalfar |
» | lociranje IP številke in prijavljanje v iskalnikeOddelek: Omrežja in internet | 1257 (1121) | Ip3t3rI |
» | Prvi brezplačni URL vpisovalec v slovenske in tuje iskalnike in imenikeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3302 (3302) | Jeebs |
» | Internet in zasluzekOddelek: Omrežja in internet | 1360 (1070) | Elemen_T |