Forum » Pomoč in nasveti » laptop acer travelmate in osd
laptop acer travelmate in osd
link_up ::
pozdravljeni!
imam problem in sicer, laptop kupljen v avstriji je imel prednalozene winxp home (nemske). Takrat je onscreen display delal brez problema...torej razno spreminjanje jakosti zvoka, svetlost....itd
seveda sem nalozil angleske winse ampak tega osdja ne znam vec priklicati nazaj...tudi namestitev originalnih driverjev za laptop me ne postavi nic blizje resitvi....zato bi prosil kogarkoli z iskusnjami s tem, da mi prosim pomaga...
lp
imam problem in sicer, laptop kupljen v avstriji je imel prednalozene winxp home (nemske). Takrat je onscreen display delal brez problema...torej razno spreminjanje jakosti zvoka, svetlost....itd
seveda sem nalozil angleske winse ampak tega osdja ne znam vec priklicati nazaj...tudi namestitev originalnih driverjev za laptop me ne postavi nic blizje resitvi....zato bi prosil kogarkoli z iskusnjami s tem, da mi prosim pomaga...
lp
link_up ::
ja no zdej so pa uzi na dopustu ...
no folk, kolk vas ma osd na ekranu od leptopa...sej veste, tko k na televiziji za glasnost in svetlost....
no folk, kolk vas ma osd na ekranu od leptopa...sej veste, tko k na televiziji za glasnost in svetlost....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica in miška se ne odzivataOddelek: Pomoč in nasveti | 1394 (1273) | RatedR |
» | Računalnik in pekoče očiOddelek: Loža | 2659 (2230) | RejZoR |
» | Laptop zaslon - backlight ali inverter popraviloOddelek: Strojna oprema | 1274 (1032) | Zvezdica27 |
» | razlika med bleščečim/svetlečim LED zaslonom in anti-glare LEDOddelek: Pomoč in nasveti | 5868 (5552) | tony1 |
» | Prenosnik - pokrovOddelek: Pomoč in nasveti | 714 (663) | SG_101 |