Forum » Pomoč in nasveti » Opera 7.51 in KLIK NLB !!!!
Opera 7.51 in KLIK NLB !!!!
txdrxd ::
Ali mogoče kdo ve,zakaj mi na Klik NLB ne dela LEVA STRAN,tam ko so gumbi (PRVA STRAN,STANJE,PROMET,PLAČILA....) ????
Mislim prikazana je,samo na gumbe ne gre kliknit !!!
V IE mi pa vse dela normalno !
Mislim prikazana je,samo na gumbe ne gre kliknit !!!
V IE mi pa vse dela normalno !
Igor0 ::
Meni niti certifikata ne uspe naložiti na Opero.
Verjetno certifikat ni pravilno naložen.
Tudi meni na IE dela vse normalno!
Ali kdo ve kako naložiti certifikat na Opero?
LP
Verjetno certifikat ni pravilno naložen.
Tudi meni na IE dela vse normalno!
Ali kdo ve kako naložiti certifikat na Opero?
LP
txdrxd ::
Ne certifikat ni kriv ! Ker drgac vse dela normalno samo leva stran ne !
Drgac je pa cetifikat cist lahko nastimat :
Tools/Preferences/security/manage certificates/import
Drgac je pa cetifikat cist lahko nastimat :
Tools/Preferences/security/manage certificates/import
sash ::
kero opero imaš, ker men v 7.5x ne uspe zadeve uvozit, javi nek feller
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
bmen ::
Ja certifikat lafko uvoziš in vse dela skoraj tako kot mora - RAZEN - leva stran (kjer so gumbi ne dela).
Ko sem klical na njihovo pomoč, so mi odgovorili naj namesto Opere uporabljam kak "zaresen" brkljalnik naprimer Explorer. WTF A opera ni dovolj resna??
Tako da zaenkrat opera in klik ne gresta skupaj (ali pa mogoče kdo ve kako ju spariti.
Ko sem klical na njihovo pomoč, so mi odgovorili naj namesto Opere uporabljam kak "zaresen" brkljalnik naprimer Explorer. WTF A opera ni dovolj resna??
Tako da zaenkrat opera in klik ne gresta skupaj (ali pa mogoče kdo ve kako ju spariti.
... B ...
kriko1 ::
Ali mi lahko kda kdo link do te strani da to probam? Jst sm šou na tole http://www.nlb.si/cgi-bin/nlbweb.exe?do... in mi je uspelo namestit certifikat in stran dela (vsaj tako zgleda)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB KLIK uvoz certifikata na nov PC?Oddelek: Programska oprema | 17431 (15926) | Tomas 33 |
» | Mozilla - certifikatOddelek: Programska oprema | 6302 (5400) | meganboj |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23981 (12873) | Gandalfar |
» | Opera 10 prihaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12639 (8765) | hamax |
» | Izvoz digitalnega certifikata??Oddelek: Programska oprema | 12069 (8359) | sloxl8 |