» »

prenos nokia 6610i

prenos nokia 6610i

Sambrosa ::

ej zanima me kako prenesti neko sliko na telefon, kako prenesti melodijo, in ostalo. kako je z povezavo ,dejte mal napisat, kako se vam zdi tale tulifonček, dobre,slabe lastnosti

Brilko ::

Ja jst sem tud mislu tole Nokio vzet sam sem raje vzel Siemensa CX65. Ja muske pa slikce si lahka dol potegneš prek GPRS, dost zadev majo na Planetu, sam ko izkoriščevalci računajo za eno melodijo 200 SIT. No pol lahka vse zadeve ko jih najdeš na netu (prek mobitela) tud potegneš si dol pa si daš npr. za ozadje. Ki pa dobiš igrce poa tud mene zanima, čeprav naj bi ble na Planetu sam jih ni - za dl-jat mislim.

RacMan007 ::

Stari, če te zanima prenos podatkov (slik in glasbe) potem najlepše stvar rešiš z prenosom prek IR-ja. Sliko lahko obdelaš doma na compu, pol jo pa pošlješ na telefon. Je zastojn, pa lahko daš gor kar češ. Isto je z melodijami. Programsko pa je Nokia suite za to, če se ne motim. Upam, da ti je kaj pomagalo. Mene na Planetu za keš že ne bojo videli.

Računalniške slike so ziher preko IR-ja zelo blede, ker je tud razlika o številu barv, npr. ta nokija jih ima sam 4k. Za primer sem jst pošlal preko IR-JA eno sliko iz 65k barv na 4k pa je bla slika zelo slaba. Pa še ni nujn da maš IR na compu.

Vesoljc ::

> Računalniške slike so ziher preko IR-ja zelo blede

amm, IR je samo prenosna pot, torej ni kriva za blede slike... na vseh zaslonih je tko, da ce prikazujejo slike, ki vsebujejo vec barv, kot jih je zmozen prikazat, pride do izgube kvalitete. sej je logicno...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

No res sem mal čudn napisu, ampak doumel si. Prek računalnika je BZ ker bojo slike zelo slabe (ali IR ali USB...bilokaj). Seveda se pa preko IR-ja ne izgubi.

Popravljam: Računalniške z "računalniško" kvaliteto slike so ziher zelo blede! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brilko ()

RacMan007 ::

Brilko, dej si malo stvari razčistit! Računalniške slike so pač takšne, kot so lahko, potem ko jih spremeniš v določen format! Sej na Planetu tudi ne moreš dobit sliko za SVGA resolucijo, ki jo boš dal na mobi!? Al ja? Ker če maš tak mobi, mi prosim povej ker je, da si ga grem takoj kupit.

Če imaš mobi, ki ti podpira 64k barv, pol lahko gor vržeš tako sliko! Recimo za primer, SE310i, ima 8-bitne slike, in tako da ne moreš gor vršt eno VGA sliko, ki jo imaš na računalniku po možnosti na 1024x860, pa še displaj mobija ima (v tem primeru) 101x80 pixlov. Avtomatsko ko konvertiraš vidiš kaj boš dobil. Sam ne moreš reči, da je temu tako zaradi prenosa ali kaj podobnega. Če si sam štimaš sliko, boš pač imel, kar si si sposoben naredit, a ne?

Zdaj, če boš sliko konvertiru v format, ki ti ga podpira telefon, boš že na monitorju videl (v osnovi) kaj boš imel na displeju. Če si car, se boš zajebavo z njeno dodatno obdelavo, dokler ne boš dosegel maksimalnega razmerja med njeno resolucijo in izgledom. In to je to!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3DMark zaradi goljufanja izbrisal šest HTC-jev in Samsungovi naprav

Oddelek: Novice / Grafične kartice
4417049 (12748) LitralSM
»

Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linki

Oddelek: Mobilne tehnologije
3364181 (3165) Mitja358
»