Forum » Programska oprema » Linux
Linux
matic ::
Ti pa res odpri oci.. ko si ze instaliral si imel to prec ocmi. cene pa malo tam po KDEjevem meniju klikaj pa bos marsikaj odkril in najdel
In odpri raje oci kot pa 200 tem!
In odpri raje oci kot pa 200 tem!
MUC ::
Če misliš štimat firewall preko klikanja, ti povem da je bolje da vse skupaj pustiš na miru.
Če hočeš res vedeti, kaj sploh delaš, ti priporočam, da si prebereš IPCHAINS HowTo oz, če Mandrake 8 že uporablja kernel 2.4, da si prebereš IPTABLES HoWTo.
Ko boš razumel za kaj se sploh gre, ti ne bo problem vtipkat nekaj znakov prek konzole.
Sam sem že delal z firewallom na RH7.1 prek grafičnega vmesnika .. zadeva je grozna, ker se komaj znajdeš, kaj morš vse kliknit, da skupaj spacaš en simple firewall rule.
Če hočeš res vedeti, kaj sploh delaš, ti priporočam, da si prebereš IPCHAINS HowTo oz, če Mandrake 8 že uporablja kernel 2.4, da si prebereš IPTABLES HoWTo.
Ko boš razumel za kaj se sploh gre, ti ne bo problem vtipkat nekaj znakov prek konzole.
Sam sem že delal z firewallom na RH7.1 prek grafičnega vmesnika .. zadeva je grozna, ker se komaj znajdeš, kaj morš vse kliknit, da skupaj spacaš en simple firewall rule.
zetko ::
Moj nasvet je da si najprej nabavš eno 5 kilsko UNIX-HOWTO buklo. Pol pa šele začni pacat
Living it another way.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canyon brezzicni ruter - p2pOddelek: Strojna oprema | 982 (936) | cryptozaver |
» | Modem under LinuXOddelek: Operacijski sistemi | 1152 (996) | Gh0st |
» | Linux rookieOddelek: Operacijski sistemi | 1965 (1543) | dr.J |
» | isdn4linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1259 (1143) | lordgreg |
» | SetiTEAMOddelek: Programska oprema | 1084 (881) | JLP |