» »

Canyon brezzicni ruter - p2p

Canyon brezzicni ruter - p2p

DrSatan ::

Znima me, če ima kdo ta ruter (bof 15ksit) in mu lepo delajo p2p programi (dc++).
Jaz mam naložene skoraj vse in mi ne dela niti eden, kljub temu da celo ugasnem firewall na ruterju. Probal sem tudi passive mode, ampak vsakič ko hočem kaj dl napise connecting... Connection timedout... In to je to. V nastavitvah sem tudi odprl port 1412 pa nič... Ma to mogoče kaj veze z dinamičnim ip jem, ki ga imam od siola (adsl)? Ali je to na kakšen način povezano s samim ruterjem...

Pojma nimam več. ;(

bradek ::

Odpri porte za notr na tvoj local IP (za mulo imas recimo dva) in ju nastavi v muli. Za ven si odpri ves promet. Firewall imej pa kar vklopljen:)
Pa pri vseh p2p imas faq/readme/howto kjer pise katere porte moras odpret notri/ven, protokol itd.

Ja ampak to jaz vse daredim... Pod virtual server nastavim en udp in tcp port recimo 1412, dam svoj privatni ip, in v dc++ napisem ta port in pa ip od rutarja --ki pa se btw vsaki 2 min spremeni in potem v dc++ ni več ta pravi napisan.

Če izklopin firewall na rutarju bi stvar mogla delat BP (nimam nobenga softwearskega vklopljenega), kot da rutarja sploh ni. Ali se motim????

overman ::

Nevem jaz imam navaden router, ampak sem imel tudi taksne probleme npr. dc++. Na virtual server sem odprl dva porta: en udp 1412 ter en tcp 1412. V dc++ pa oznacis active ter oknci za ip ter port pustic prazni. No tako je pri meni delovala ko sem imel aktivni ip, zdaj´ko pa imam pasivni pa samo izpolnim tisto oknce z potom ter ip. Upam da sem ti kaj pomagal.

lep pozdrav;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: overman ()

cryptozaver ::

Kako si sicer zadovoljen s tem ruterjem. Cena je zanimiva... A ma tut kaksen izhod za RJ-45 : zicno povezavo??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372341581 (42037) ignats
»

kateri router, kiodpre 100% vse porte in je enostaven?

141279 (1108) DominusSLO
»

D-Link router nastavitev portov

51553 (1495) smile-
»

Problem z Routerjem...

10878 (750) pingec
»

Router AT-AR220E in delovanje P2P programov.?

232679 (2363) Narcos Satanicos

Več podobnih tem