Forum » Programska oprema » Virtualdrive
Virtualdrive
azislo ::
Pozdravljeni !
Pred nekaj meseci mi je frend povedal za super program za izdelavo virtual cdjev Daemon Tools. Program sem instaliral, vse je bilo OK, ko pa sem hotel program zagnati/odpreti se mi je računalnik kar sam resetiral, program pa se ni hotel več odpreti. Zato sem ga zbrisal in hotel še enkrat naložiti ko mi je javilo češ da je instaliran nek gonilnik ali nekaj takega in ni hotel nadaljevati z kopiranjem. Ta problem sem za nekaj časa pustil ob strani do danes, ko sem hotel instalirati še nerotov imagedriver. Zaženem install, program se naloži, Windowsi mi povejo češ da ti gonilniki niso priznani od Micro. .., dam da za nadaljevanje, tedaj pa se računalnik čez kake dve sekundi sam resetira, ko pa se spet nažge pa mi zrecitira da so se windovsi ponovno zagnali po neki napaki, ter mi povejo da se je računalnik povrnil v prejšnjo stanje, pa javi da se bodo v poročilo zapisali ti podatki :
C:\WINDOWS\Minidump\Mini062204-02.dmp in
C:\DOCUME~1\Gost\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xm .
Uporabljam Win Xp, v računalniku pa imam poleg diska še Cdrw in Dvd .
Ali je potrebno še enkrat naložiti Winse ?
With respect !!!
[_azi_]
Pred nekaj meseci mi je frend povedal za super program za izdelavo virtual cdjev Daemon Tools. Program sem instaliral, vse je bilo OK, ko pa sem hotel program zagnati/odpreti se mi je računalnik kar sam resetiral, program pa se ni hotel več odpreti. Zato sem ga zbrisal in hotel še enkrat naložiti ko mi je javilo češ da je instaliran nek gonilnik ali nekaj takega in ni hotel nadaljevati z kopiranjem. Ta problem sem za nekaj časa pustil ob strani do danes, ko sem hotel instalirati še nerotov imagedriver. Zaženem install, program se naloži, Windowsi mi povejo češ da ti gonilniki niso priznani od Micro. .., dam da za nadaljevanje, tedaj pa se računalnik čez kake dve sekundi sam resetira, ko pa se spet nažge pa mi zrecitira da so se windovsi ponovno zagnali po neki napaki, ter mi povejo da se je računalnik povrnil v prejšnjo stanje, pa javi da se bodo v poročilo zapisali ti podatki :
C:\WINDOWS\Minidump\Mini062204-02.dmp in
C:\DOCUME~1\Gost\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xm .
Uporabljam Win Xp, v računalniku pa imam poleg diska še Cdrw in Dvd .
Ali je potrebno še enkrat naložiti Winse ?
With respect !!!
[_azi_]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2483 (1962) | opeter |
» | Utripajoča lučka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2653 (2199) | black soul |
» | windows 7 - prenosnik hp 6820s gonilnikiOddelek: Operacijski sistemi | 3649 (3010) | amigo_no1 |
» | računalnik se mi resetira med delomOddelek: Pomoč in nasveti | 2173 (1627) | gpetrov |
» | [ Windows XP ] Access denied!Oddelek: Operacijski sistemi | 1925 (1640) | opeter |