» »

Vrhnika2004.naspletu.com

Vrhnika2004.naspletu.com

bujes ::

Poglejte na stran http://vrhnika2004.naspletu.com ! A se tud vm zdi da neki manjka? de če veste kaj prosm pište!
Obiščite http://vrhnika2004.naspletu.com

root987 ::

Meni stran ne dela...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Jester ::

Imaš pokarjeno anketo, pa mal slovnco poglej!
td width="529" --> ne delej sm za svojo resolucijo ampak še za druge: td width="100%"
HP notebook, AMD Turion 64 1,6 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon X300 128 MB

alesrosina ::

hm, no zacnimo ....

1. design je grd.
2. kje je sploh vsebina?
3. kaj je sploh namen strani?

Skartka, KRNEKI. Edino kar vidim na strani, so sami oglasi in link na prazen forum.
Hm, da še odgovorim na vprašanje ali kaj manjka na strani: da, in to je ideja, kaj naj bi stran sploh predstavljala.

OmegaBlue ::

Z eno besedo podn.

P.S.
Tista zaščita z geslom je trapasta, vsak lahko vidi kakšno je geslo in uporabniško ime.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

webfreak ::

Najprej design je res zello čuden in ima veliko težav v mozilli. Vsebina pa je tudi za enkrat nekako čudna (je ni veliko). Barve se mi ne dopadejo. Skratka stran kot je sedaj potrebuje še veeeliko dela da bo sprejemljiva :\

bujes ::

Fantje delamo na tem! Sam styla mine rata ujet. zmer neki manjka. aja, iščem partnerje, če kdo hoče.. mail: zigajecar@email.si

segi ::

koliko plačaš? :)
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

snow ::

What the fuck is this page?!

To misliš ti na netu met? :))
Prvo banner poprav, da vsaj ne bo tistih pik tam čudnih.. itak pa je kr en banner ko ga je en ko je prvič odprl en program naredil in se mu zdi blazno kul, da je naredil ful lep napis.

Anketa me usmerni nazaj na novice.html.. kjer ni skoraj nič..

fonti so eni najbolj grdih tud :)

ah... ;(
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

bujes ::

Kritizerat je lahko. Pa povejte kako naj popravm pa se bom potrudu. No, a boste sam povedal napake, al mi boste povedal tud kako jih popravt???

OmegaBlue ::

Najprej nas prosiš za kritiko potem nas pa napizdevaš?
Čuden si ti meni tič..
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

bujes ::

Ej, nism reku da sm jezn, k me kritizerate. ste me saj postavl na realna tla. k moji frendi nimajo pojma pa jih prašam, kva jih mot na strani in odkovor je "Nč". sam rd bi, da mi poveste kaj nej naredim kako nej popravm, kaj morm nardit...

root987 ::

Najprej ugotovi kaj bi rad mel, nato pa dizajn prilagodi vsebini. Če pa boš začel pri dizajnu... preidi na neke lepše fonte - Arial in Verdana se zelo veliko uporabljata po internetu, logo naredi na novo, ipd. To maš za začetek.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

webfreak ::

Vsaj kompatibilnost svoje kode bi lahko tudi popravil za začetek (vse ok (no ne vse) v IE toda v firefox je popolnoma drugačna pesem :\). Potem bi lahko malo manj tabel uporabil. Pa za oblikovanje veliko več CSS ja. Potem pa poizkusi na validatorju malce kodo validirat :D

Lex ::

hm, bom še jutr natančnej pogledo, mi je pa stran že na prvi pogled ne kj preveč lepa. pol... a tta dvopičja so še kr in? ne bom okmentiru bannerja ker je škoda besed. če hočeš vedit ka je narobe z njim ti povem da vse, nared ga čis nanov, tist 3d sploh ne sede, nakar še tist oglas z warning pa to.. fuj, daj to stran. naprej pa mogoče kasneje...

Tody ::

Kot prvo nobeden ti ne bo plačeval oglasov ker nimaš nič obiska še manj vsebine poleg tega so še prvono/poslovne težave.... Tako da se lahko znebiš tega če že res hočeš oglaševati na svoji strani se zmeni z kakim podjetjem oziroma servisom kot je izmenjava.com in pdobno.

Logo svoje strani pravilno izvozi in začni kje drugje delat kot v Xsari 3D.

Vgrizni samo toliko kolikor lahko poješ... raje naredi kako osebno stran o kakem svojem hobiju....

bujes ::

Evo, prenovil sm disagn strani Vrhnika2004. Vsebine še vedno ni, ampak bo kmalu. Zdaj pa komentirajte samo disagn, da vidim, če se mi sploh splača pisati vsebino.

LoneWolf ::

Ce je stran misljena kot privatni projekt 12-letnika, ni kaj vec dosti za povedat, izgleda natanko tako.
Ce je ideja o nekaksnem portalu mesta ali obcine Vrhnika, je to lep zgled, zakaj obstaja trademark. Verjetno Vrhnika da kaj vec nase.
Ce je slucajno kdorkoli v obcini Vrhnika pozegnal ali podprl tale projekt s tem, da ti ga je zaupal dal v izdelavo, pricakujem, da odstopijo vsi od zupana navzdol. Takoj.

Bujes, poslusaj Tody-ja. Probaj se enkrat cez kaksnih pet let, do takrat pa se uci na manj izpostavljenih zadevah. Tule se veliko manjka.

dr_gee ::

Evo zdaj je pa veliko boljše. Motijo me tista obvestila, ki bi jih lahko vse v eno okence dal(bi lepše zgledalo pa manj časa bi se nalagalo), potem me pa še v oči pikajo prevelki fonti in pa tisti spodnji del bi moral dat na sredino tako kot je zgornji ne pa na sredino cele strani. Drugo pa mislim da je stvar okusa. Priporočam ti pa tud, da tisto mailingListo brišeš, ni vredna prostora itak se nau nihče prijavu.
Pa še eno vprašanje: A si se ti mogoče po Smrkcu zgledoval?
Why my mouse doesnt work in DOS?

LapD ::

evo da nam nove teme odpiral. Tle je še ena stran za skritizirat... pa prosm ne vsebine komentirat ker vem da ni najbl popularna saj eni tud to delamo jebatga :D Aja manjka pa še neki strani tako da ne se čudt če kir link ne dela:8) :8)

dr_gee ::

Hja kaj naj rečem, če je tebi všeč pol ok. Ker meni ni preveč sploh pa ne tisti header in gumbi. Ampak je čist povprečna stran, kateri podobne najdeš na miljone. Probaj malce experimentirati z barvami, ker jih je preveč.
Why my mouse doesnt work in DOS?

RookY ::

Nujno rabiš lektorja, ker veliko besed ne znaš pravilno napisati. Vključno z napakami v forumu: npr: disagn...raje napiši dizajn, če ti tudi angleščina dela težave. Še druge napake so v forumu, ampak ni panike, ker je samo forum.
Če misliš pa sam obnavljati stran, pa resno rabiš lektorja, ker se ne spodobi, da taka stran vsebuje osnovnošolske napake: poiskušamo,kontakterajte,zmoglivejši...to sem opazil nahitro.
Juhu juhu spet bom bruhu

bujes ::

Ce je stran misljena kot privatni projekt 12-letnika, ni kaj vec dosti za povedat, izgleda natanko tako.

sej sm 12-letnik, stran pani uradna, župan ne ve zanjo... uradna stran je Vrhnika.si

za slovnične napake se pa opravičujem

P.S. se zgledujem po smrkcu, ubistvu ponavlam k nimam svojih idej.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bujes ()

alesrosina ::

hm, nobena stran ni iz dizajnerskega stalisca povsecna. Bolje receno, obe sta grdi. Zdej ce ti je vsec un smrkec.com, pol tud ne vem, ker una zadeva tud ni lih visek dizajenerstva. Ce se vidis kot web progrmer, potem se raje usmeri v php/asp/jsp/cf/al se kej bl eksoticnega - skratka v server-side skriptne jezike. Ce se pa vidis kot web designer, potem bo treba pa se veliko vaje in ucenja. Naredi si svojo osebno stran (sej ni vazno kaj je gor, tako ali tako jo noben ne bo gledal, vazn je da se ti ucist s tem, ko delas stran), jo cez nekaj casa izbolsaj, ko dobis spet kaksno idejo, jo spet izboljsaj. Uporabljaj Notepad oz. kaksen textpad ali kaj podobnega, kjer pises cisto kodo (ne uporabljat kasnih Dreamwawerjev, frontpage ali bog ne daj worda - vsaj sedaj na zacetku, dokler se ucis ne. Potem bos valda posegel po nekem boljsem orodju, ce bos sploh se kaj tagega delal). Tudi ne uporabljaj kaksnih phpBB forumov ipd. (itak ne bo nihce obiskoval tvojega foruma), raje se malcek pomatraj in naredi svoj guestbook (se bos kaj naucil) ali kaj podobnega. Star si 12 let, torej mas casa za ucit se zadev se na pretek. To je en tak mal daljsi nasvet, ker lih nimam kej za delat :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lektoriranej naloge, napisane v Latexu

Oddelek: Šola
376752 (4605) marflor
»

mnenje o spletni strani

Oddelek: Izdelava spletišč
161458 (1113) radiokills
»

Kolko bi zaracunali

Oddelek: Izdelava spletišč
101121 (907) alesrosina
»

Ocena strani

Oddelek: Izdelava spletišč
131371 (1080) pivmik
»

vaše strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
674217 (3243) lordgreg

Več podobnih tem