Forum » Pomoč in nasveti » heckanje(informativno)
heckanje(informativno)
No0ne ::
ok verjetno vsi veliko vete o heckanju, pa boste vsi tiho in tud temo bodo verjetno zaklenli. no nekaj stvari me zanima zgol informativno. verjetno vsi poznate heckanje prek netbiosa. in tud sam sem se zanimal glede tega, samo nikakor mi ne rata ko z port scanerjem poscanam ip-je in najdem tiste z odprtim 139 portom in se probam preko dosa povezat z njimi z comando nbtstat -a mi to nikakor ne rata ali je krivo to kr ne znam al to ni niti pravi nacin ... kr mi ni vec nic jasno da ne boste misli da se zelim nekaj kurcit in heckat okrog to stopnjo sem ze prerasel in tud arnesu to ni blo vsec in sem ze 1× ostal brez neta kr snz raznimi brezveznimi programi kot npr sub7 posiljasl serverje in se pol kurcil . vsem ki se tega niste probali morem povedat da je zlo brezveze kr nic nimas od tega samo net ti bek vzamejo. zato me zdaj bol zanimajo bol zapletene stvari, ki bi jih rad le znal informativno. in se eno vprasanje a obstaja tud kaksna knjiga kjer bi se naucil taksnih in podobnih "prepovedanih" stvari??
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.
Sergio ::
heckanje? To se sliši kot 'hecanje', le z napako...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
OmegaBlue ::
Ugasni mašino, odpravi se ven in pozabi že enkrat na tvoje trojance in "über l337 skilz". Ko boš prebral uso literaturo tukaj se lahko spet oglasiš.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Matri[X] ::
Znanje pride z leti, poznavanjem teorije, TCP/IP protokola (gradnik interneta), poznavanjem delovanja interneta, operacijskega sistema & stuff like that. Hacker ni tisti, ki zna vdredi v nek racunalnik (to si se ti znal s netbusom oz. sub7), hacker je tisti, ki ve kako vdreti v racunalnik, tisti ki pozna delovanje streznika, ki ima varnosto luknjo. Ce si downloadal kje kaksen program za "hackat" in ga uporabljas si script kiddie in si dalec od hackerja. Ce pa vderes v sistem s znanjem ter informacijami o varnosti luknji, si pa cracker. Zapomni si: hackerji ne vdirajo v sisteme, to pocno crackerji. Hackerji so naredil internet. Priporocam ti, da si na netu preberes Hacker-HOWTO (to napisi v google in pojdi na prvi zadetek), kjer pise dost stvari, kako postati hacker.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Hecker-jiOddelek: Omrežja in internet | 3750 (2140) | Ziga Dolhar |
» | Kako hekerji napišejo virus in zakaj ? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11069 (8696) | poweroff |
» | Aretirali hekerja, ki je ogrozil pristanišče jedrskih podmornicOddelek: Novice / Varnost | 4141 (3416) | Daliborg |
» | Microsoft vabi krekerjeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2682 (2682) | Caligula |
» | Hekerji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 13168 (4613) | darkolord |