Forum » Pomoč in nasveti » Bannanje uporabnikov iz namesnkega streznika.
Bannanje uporabnikov iz namesnkega streznika.
Hux ::
Kak se banajo uporabniki doloceni IPji z namesnkega streznika da nemorejo vec na doben server ki je na njem.
Nekaj v stilu znamenitega ampak predvsem neuporabnega. P2P blockera bi rabo. Zazeljen je 3tje osebni program. Server ima windowse 2000.
Nekaj v stilu znamenitega ampak predvsem neuporabnega. P2P blockera bi rabo. Zazeljen je 3tje osebni program. Server ima windowse 2000.
Ziga Dolhar ::
Firewall, če ne že namenski strežniški program, ki ga sicer uporabljaš?
https://dolhar.si/
Firewalla ztem se sam zaprem ven med instalacijo. VNC.
Drugega programa pa ni gor ki bi to delal al pa vsej nevem kak.
Drugega programa pa ni gor ki bi to delal al pa vsej nevem kak.
Ziga Dolhar ::
Če ni nobenga serverja, do česa potem lahko zunanji obiskovalci sploh dostopajo? ;)
Dej ... kaj, ko bi nam postregel z malo več podatki?
Dej ... kaj, ko bi nam postregel z malo več podatki?
https://dolhar.si/
Aja lol. Igralni strezniki so na masini in neki P2P blocker bi rabo kjer lahko nastavim dolocen IP da se nemore povezat.
Yahoo ze pol ure gor pa dol iscem pa nikjer nic pametnega.
Yahoo ze pol ure gor pa dol iscem pa nikjer nic pametnega.
OmegaBlue ::
Recmo Peerguardian pa prirediš filter.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Sem mel tega. Pa je procesor obremenjeval do 100%. Sicer sta dual procesor boxa ampak vseeno nesme program vec kot 5% jemat
Nekaj so sicer pravli takrad da bojo odpravli to grem gledat ce so ze. Aja pa ni mi ratalo filtrov niti preuredit tak da bi banal dolocen IP.
Nekaj so sicer pravli takrad da bojo odpravli to grem gledat ce so ze. Aja pa ni mi ratalo filtrov niti preuredit tak da bi banal dolocen IP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | p2p blokada samo 1. računalnika v lanuOddelek: Omrežja in internet | 2168 (1757) | SasoS |
» | Ne odpira mi vseh strani oz. samo animiranihOddelek: Omrežja in internet | 1465 (1309) | amigo_no1 |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4428 (3708) | R33D3M33R |
» | Zasebnost do meje absurdnostiOddelek: Omrežja in internet | 4522 (2773) | lymph |
» | Busted! (Anti Piracy Organization Cought Me) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15102 (9325) | Gandalfar |