Forum » Hlajenje in modifikacije » barton 2500XP M + Zalman 6000Cu
barton 2500XP M + Zalman 6000Cu
Jochaan ::
Naročil sem Bartona 2500Xp+ Mobile 45W pa ne vem al bi moj Zallman 6000Cu in pasta artic silver 2 uspešno hladila....
Trenutno mam 1600Xp pa je bil Zalman takrat enaA sam kaj pa zdej. Da se ne bi slučajo proc pregreval al pa kej... ?
Trenutno mam 1600Xp pa je bil Zalman takrat enaA sam kaj pa zdej. Da se ne bi slučajo proc pregreval al pa kej... ?
M-man ::
Glede zalmana ti lahko rečem, da bo šlo, vendar če ne boš pretirano navijal. Sicer pa lahko 92mm zamenjaš z 120mm ventilatorjem in narediš še nastavek. Potem problemov s temperaturo ne bi smelo biti.
LP
M
LP
M
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)
profii ::
men hladi tale zalman T-bredB na 2323 pri 1.75v pri full load na 50°c.
pomoje bo tud za tvojga bartona dobr
pomoje bo tud za tvojga bartona dobr
lambda ::
Jz sem mel tegale zalmana (ampak Al-Cu izvedenko), pa je bil šodr ... zdj mam SLK 900, pa je temperatura 10-15 stopinj nižja, pa precej bolj se navije (xp-m 2500+)
sam a veš kak je že bla razlika med cu pa cual ko jo je mel kolega ko sma skupi kupla takrat.
Jst sem meu poleti recimo 45 C on pa 52 C , pa mama iste kište...
Jst sem meu poleti recimo 45 C on pa 52 C , pa mama iste kište...
TribesMan ::
Zalman bo vredu dokler ne boš začel pretiravati z napetostjo CPUja... do 1.75V bo šlo OK za kaj več pa priporočam kakšen boljši hladilnik... Mogoče SLK900 ali kaj podobnega... sam to je pol že drago...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
ZaFo ::
Sam naj bi se ti mobilci manj grel. Na 1,75V je moj kolega spravu svojga bartona 2800 za šalo. Pa sploh ni mel kritičnih temp.
Mobilci se ne grejejo popolnoma nič manj... razlika je samo v tem da so sposobni laufat na nižjih napetostih pri visokih OCjih... kar pa pomeni da je temeperatura pri določeni frekvenci na mobilnem bartonu nižja kot pa pri navadnem... Če bi dali na oba procesorja enako napetost in enako temperaturo bi se grela enako...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
cbelica ::
Če bi dali na oba procesorja enako napetost in enako temperaturo bi se grela enako...
Tale stavek pa se je malo ponesrecil...
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
cbelica hvala za opozorilo... v mislih sem imel nekaj takega:
Če bi dali na oba procesorja enako napetost in enako frekvenco bi se grela enako.
LP
TribesMan
Če bi dali na oba procesorja enako napetost in enako frekvenco bi se grela enako.
LP
TribesMan
perox ::
kaj zalman 7000alcu bi bil bolši na tem procesorju kot 6000alcu verzija?
AMD64 3200+ | XFX GF 6600GT AGP | Ceon 512DDR | 3Dmark03 7840
profii ::
zalman 7000alcu je velik bolš k 6000cu (govorim iz lastnih izkušenj), kaj šele kot 6000alcu.
sej 7000 je fula bolša v zgradbi sami kot 6000, ker ma ventilator v jedru hladilnih reber.
mchaber ::
Mam ravno ti dve stvari in trenutno furam na 2GHz.temperatura nakj čez 50 z zaprto kišto in z fanom na ful. Bo šlo več ko dobim casefan pa nove rame (zdaj mam PC2100)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barton 2500+@200x10.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4316 (3359) | EvilK|NG |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2239 (1553) | xenon74 |
» | Hladilnik za athlon 2500+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2013 (1335) | TribesMan |
» | Navijanje Athlona XP 2500+ BartonOddelek: Navijanje | 3450 (2356) | boštjan |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2823 (1948) | profii |