» »

Če ma kdo geforce ti4200 64 mb z hladilnimi rebri gor...me zanima...

Če ma kdo geforce ti4200 64 mb z hladilnimi rebri gor...me zanima...

turok ::

Dan

Mam omenjeno grafično z hladilnimi rebri.Ventilatorček na grafikulji je preglasen zato sem ga ugasnil.Zanima me kako bi preizkusil ali pogledal če grafični vročina ne škodi preveč...

Potipal sem že vendar nimam občutka...Rami so kr topli medtem ko je jedro kr vroče...
Naj jo odvijem al kva naj nardim...Drgač mam vent spredi in zadi tko da je u škatli dokaj normalna temperatura...

Lep pozdrav :D
Life is life .... na na na na na

SodVina ::

Mislim, da tale graficna ne bo ravno zadovoljna brez ventilatorja. Na tvojem mestu bi dal drugega(tisjega) ali pa bi dodal enega vecjega v pci slot zraven, pa je lahko na majhnih vrtljajih. Vsaj tako bom jaz utisal mojo.

M-man ::

Obvezno dodaj ventilator. Prijatelj je dal gor zalmanov hladilnik za grafične in je najprej poizkusil brez ventilatorja, vendar ga je npr. pri igranju C&C metalo iz igre. Ko je dodal ventilator, je bilo vredu. Sedaj si pa predstavljaj kakšna so rebra zalmana, kakšna so pa gor v originalu.

LP
M

BaRtMaN ::

Ko sem enkrat pomotoma pozabil vklopiti priključek za ventilator, mi je računalnik zmrznil, ko sem kakšno minuto igral kakšno igro. Tako da moraš obvezno imeti nekakšen pretok zraka čez njo.

turok ::

Ja.. sej jest mam pretok zraka, ker mam spred ventilator pa kr lepo hladi...zato pa men verjetno deluje grafikulja v špilah in mi ne meče ven...Sam vseen se mi zdi da je to mal preveč za njo....Da mi ne bo kje spregla, to me skrbi...Ja tale ideja z ventom na slotu ni slaba ja...šele zdej sem se spomnil...Thanks...
Life is life .... na na na na na

Poldy ::

Vent na slotu - kje pa to dobiš?

BaRtMaN ::

Narediš.

steev ::

Poldy: ali pa to -> Klik
:|

SodVina ::

Ne vem, če je tisti ventilator na mimovrste v redu. Ta namreč zrak odvaja, torej, če bi ga dal pred grafično, bi zrak izpod grafične vlekel ven iz ohišja. Mislim, da je precej slabše, kot če piha nanjo, sploh če upoštevamo, da je pod grafično, vroč zrak pa se dviga. Pa še čisto blizu hladilnika bi moral biti, drugače ne bi bilo efekta.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SodVina ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
617441 (5850) solatko
»

Silent Comp

Oddelek: Kaj kupiti
212695 (2033) knap
»

Kaj vse lahko vidiš, ko odpreš računalnik... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
506600 (4923) krneki0001
»

XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
492439 (1462) Markoff

Več podobnih tem