Forum » Kaj kupiti » Chieftec
Chieftec
Karaya 52 ::
Saj vem da se je o tem že veliko pisalo. Sem iskal po forumu pa nisem našel primernega odgovora...
Iščem midi tower (chieftec), ki ima na sprednji strani možnost priklopa 2 × USB2.0 in v katerga gre ladin radiator.
In pa kateri procesor je boljši:
PROC AMD XP 2500+ Barton Mobile 45W
PROC AMD XP 2500+ Barton Mobile 72W
Ta zadnja je že tudi bila na forumu pa nisem našel teme.
Iščem midi tower (chieftec), ki ima na sprednji strani možnost priklopa 2 × USB2.0 in v katerga gre ladin radiator.
In pa kateri procesor je boljši:
PROC AMD XP 2500+ Barton Mobile 45W
PROC AMD XP 2500+ Barton Mobile 72W
Ta zadnja je že tudi bila na forumu pa nisem našel teme.
humanoid ::
Boljši je 45W procesor, oz. oba sta enaka, ampak ta oddaja manj toplote ;)
Glede ohišja pa poglej mere radiatorja in mere ohišja. Če mora nujno bit midi tower poglej BX, CX in DX serijo, priporočam CX.
LP
Glede ohišja pa poglej mere radiatorja in mere ohišja. Če mora nujno bit midi tower poglej BX, CX in DX serijo, priporočam CX.
LP
Alexius Heristalski ::
To glede ohišja pa tudi mene zanima. Visoko je lahko največ 52cm (niti milimetra več!) in pod optičnimi pogoni mora biti vsaj 30cm prostora (v višino - za radiator s priključki). Torej katerega? (Ni nujno, da je Chieftec.)
lp
lp
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Black Dragon ::
Lahko uporabiš gajbo pira če nočeš Chieftec lako pa DX serijo brez nog (odstraniš noge )
Alexius Heristalski ::
Malo sem si ogledal te tri serije (BX, CX, DX), videti so kar v redu. Se da pri vseh odstraniti noge (sicer so malo previsoke)?
Zanimiva so tudi Antecova ohišja, npr. SX835II, pa PlusView1000amg. Dejansko je vse skupaj primerno, le sprednje stranice so prelepe pri naštetih ohišjih, da bi jih rezal (zaradi pretoka zraka skozi radiator - 2x120mm ventilator). Iščem nekaj enostavnega, da se mi ne bi zdelo škoda stranice za take posege. Poleg tega ne potrebujem raznoraznih izhodov in vhodov (usb ipd.) od spredaj. Pa še napajalnik že imam.
Zanimiva so tudi Antecova ohišja, npr. SX835II, pa PlusView1000amg. Dejansko je vse skupaj primerno, le sprednje stranice so prelepe pri naštetih ohišjih, da bi jih rezal (zaradi pretoka zraka skozi radiator - 2x120mm ventilator). Iščem nekaj enostavnega, da se mi ne bi zdelo škoda stranice za take posege. Poleg tega ne potrebujem raznoraznih izhodov in vhodov (usb ipd.) od spredaj. Pa še napajalnik že imam.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Hvala za odgovore.
Odločil sem se za BX serijo. Dragon je že stara pa velik ljudi jo že ima. Anyway, zdaj pa ne vem kje naj to kupim ker povsod je zraven zanič chieftecov napajalnik. Bi se dalo mogoče kak skombinirati v JAE, da bi vzel 480W Anteca namesto Chieftecovega skropucala?
Kaj pomeni da je ohišje brez PS?
Odločil sem se za BX serijo. Dragon je že stara pa velik ljudi jo že ima. Anyway, zdaj pa ne vem kje naj to kupim ker povsod je zraven zanič chieftecov napajalnik. Bi se dalo mogoče kak skombinirati v JAE, da bi vzel 480W Anteca namesto Chieftecovega skropucala?
Kaj pomeni da je ohišje brez PS?
kinetik ::
Pozanimaj se pri JAE
Brez PS pa pomeni brez napajalnika (power suplay)
Brez PS pa pomeni brez napajalnika (power suplay)
nic pametnega nimam za povedati
kinetik: pri nekaterih piše: brez napajalnika, pri drugih pa brez ps
No, saj je vseeno. Pri jae lahko malo kombiniraš. Ni ti treba vzeti tistega chieftecovega, lahk anteca.
No, saj je vseeno. Pri jae lahko malo kombiniraš. Ni ti treba vzeti tistega chieftecovega, lahk anteca.
delfinus ::
Iz izkusnje... Pri JAE se lahko dogovoris, da vzames ohisje brez PSU in dodas zeljeni Antec. lp, D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | novi TT hladilniki?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2062 (1504) | Kaufmann |
» | obnova sistema - kaj zamenjati ?Oddelek: Kaj kupiti | 1420 (1201) | Heisenberg |
» | Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4159 (3390) | no-limits |
» | katero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1658 (1283) | viper |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1415 (1065) | tomaz255 |