Forum » Pomoč in nasveti » Vbodna zaga !
Vbodna zaga !
Cranchi ::
Dobro jutro..
Imam prosnjo iscem nekoga ki ima vbodno zago, in je ze zarezal kako ohisje da bi mi naredil 80 x 80 luknjo v neko mini ohisje, naj bo iz lj, to bi potreboval danes.. sem pripravljen tudi stisnt kakega jurcka v roko..
poklicite me in se dogovorimo 031 499 600 !
Imam prosnjo iscem nekoga ki ima vbodno zago, in je ze zarezal kako ohisje da bi mi naredil 80 x 80 luknjo v neko mini ohisje, naj bo iz lj, to bi potreboval danes.. sem pripravljen tudi stisnt kakega jurcka v roko..
poklicite me in se dogovorimo 031 499 600 !
Cranchi ::
zaenkrat se ni noben poklical, hm kako bi se stvari lotil sam ?, sicer nimam ubodne zage vendar me vseeno zanima ?
hvala za odgovore..
hvala za odgovore..
frenk ::
jest sm jo mel sposojeno tko da ti ne morm več pomagat...lahko pa probaš tud z bormašino...je pa enkrat en na s-t forumu to delal...mal preišč forum
zlabo ::
Hmm, a to okroglo luknjo rabiš? Ker če je okrogla, potem bi lažje z bormašino in tistimi nastavki za luknje delat.
Drugač pa z bormašino luknjo pri luknji, potem pa pilo v roke...
LP, zlabo
Drugač pa z bormašino luknjo pri luknji, potem pa pilo v roke...
LP, zlabo
zlabo ::
hja čist odvisn kva kupš, kakšne za jurja ne bojo preveč zdržale, se ti mora usrat da dobro kupiš...
Lp, zlabo
Lp, zlabo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kamen - kako ga razbiti?Oddelek: Loža | 5118 (4382) | klemen22 |
» | Kako odstranit "izrabljen" vijakOddelek: Pomoč in nasveti | 3830 (3664) | m.i.h.a. |
» | 120mm fan!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1361 (1066) | Macro |
» | Kako narediti luknjo za ventilator ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 976 (833) | SaS |
» | rezanjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1063 (880) | Cwetto |