Forum » Izdelava spletišč » Dober html in php urejevalnik
Dober html in php urejevalnik
aks_! ::
Pozdravljeni.
Zanima me, ce slucajno ve kdo za dober html in php urejevalnik, ki me ne bi stal premozenja, ce bi ga zelel legalizirati, po moznosti pa bi imel se debug funkcijo (kar pa ni nujno). No ja, html niti ni tako pomemben, pomembnejsi je php del programa, ki naj bi barval text in podobno.
Hvala za vse predloge.
Zanima me, ce slucajno ve kdo za dober html in php urejevalnik, ki me ne bi stal premozenja, ce bi ga zelel legalizirati, po moznosti pa bi imel se debug funkcijo (kar pa ni nujno). No ja, html niti ni tako pomemben, pomembnejsi je php del programa, ki naj bi barval text in podobno.
Hvala za vse predloge.
Jebiveter ::
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jebiveter ()
andper ::
Hmm.. PSPad mogoče? Je praktično brezplačna različica 'vsemogočnega' UltraEdita. Skratka tak splošen editor. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri urejevalnik texta za gradnjo spletnih strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 2516 (2046) | Road Runner |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 12693 (11886) | Ziga Dolhar |
» | Izdelava svoje internetne straniOddelek: Izdelava spletišč | 3208 (2671) | jancko |
» | Notepad++ v3.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4854 (3744) | Khey |
» | editor za programerja...Oddelek: Programiranje | 2866 (2083) | Nerdor |