» »

Umax Astra 3400

Umax Astra 3400

Borci ::

A je že kdo skeniral sliko, na kateri se je pojavil "flek"?

Meni se slika recimo do polovice vidi zelo jasna, potem pa kot bi potegnil črto naprej bolj svetla.

Je zelo moteče, saj slika ni enakomerna in ni za uporabo.

A je to kriv driver ali skener.

Če ste imeli ali imate podobne težave oziroma rešitev, prosim napišite.

yjj ::

hm, mogoče slika ki si jo scaniral ni bila enakomerno položena. Če je bila pa nesi scaner zamenjat

Slika je bila vsekakor dobro položena.

Kontrast te napake, pa tudi ni vedno enak. Včasih je sploh ni prepoznati.
Zanimivo, da se pojavi nekje 5-10 cm od zgornjega roba, na spodnjem delu pa dela še kar v redu.

grizli123 ::

Katere gonilnike pa uporabljaš??? Najnovejše boš našel na www.umax.de... poskusi namestiti najnovejše gonilnike, mislim pa, da nekaj ni v redu z tvojim skenerjem....
Some people... they call me GRIZLI... :)

levvvis ::

Morda je problem v optiki scannerja. Mislim da ima tvoj servis s tem le 15 mmin dela! Če je res to...

Bobo ::

:))
Čuj tudi meni se pojavlja ista napaka. Včasih, in ne vedno mi tudi naredi pol slike drugacne kot drugo polovico. Do sedaj se nisem obremenjeval s tem. Takoj ko sem jo drugic poskeniral je bilo v redu. Meni se to dogaja kot sem že povedal,včasih. Imam pa istega umaxa kot ti samo z nastavkom za diase, astra 3450 model. Optika in vse drugo ja tak ali tak isto. Bom pa poskušal ko bom imel čas,:D dol potegniti nove gonilnike če seveda obstojajo, in potem probat. Se ti kaj oglasim ce bo boljse. Ajd fajn skeniraj.

Živjo.

Saj meni se tudi to dogaja samo včasih. Take stvari me najbolj razjezijo, ko enkrat dela drugič pa ne. Takrat, ko pa najbolj rabiš, pa ravno ne dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Skener pušča vijolične sledi - vprašanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
141673 (1341) konspirator
»

Enostaven program za scaner?

Oddelek: Programska oprema
172617 (2293) Racunalnik
»