» »

Več podatkov, prosim!

Več podatkov, prosim!

Mercier ::

Mogoče bi kazalo eno Kako napisati temo v Pomoč in nasveti temo nalepit še v Operacijske sisteme in Programsko opremo, morebiti celo v Internet.

Vsaj jaz imam občutek, da preveč (vse več celo) ljudi ne porabi niti minute, preden se odloči pisat na forum. Dostikrat bi lahko kaj odpisal v pravi smeri, pa si z danimi podatki ne morem nič pomagat. Vsaj napisat OS vseh v spor vpletenih računalnikov bi lahko uzakonili.

Folk išče rešitve, pa ne pove v kakšnem okolju jih bo potreboval, program za nekaj naredit, ampak ne na kateri OS ga bo ištaliral (še če so windowsi serverski ali ne, je pomembno), ima probleme s strojno opremo, pa ni pomembno kaj to je in kam je vtaknjeno.... Ma, sej bi kej reku že na licu mesta, ampak te je pol že strah, da te bo takoj nazaj spucu, koja napinjena baraba si.

Zdej, ne vem, ne bi rad s prstom kazal (upam da ne rabite "konkretnih primerov", se pa da tudi to uredit), sploh ker nekateri res ne vedo kako se odpre tema in dokler jim ne bo nekdo povedal, niti ne bodo drugače tega počeli.

Priporočiti bi bilo dobro še zahvaljevanje, čeprav se mogoče zdi malo bedasto. Osebno ga ne maram (na nobeni strani šanka), ampak nek feedback mora bit. Če ni boljše ideje, pač rečeš "hvala, uredil", ali kaj podobnega. Zoprno je, da folk mozga o problemu, pa potem niti ne zve, če ga je kdo razumel, kaj šele, če je rešitev učinkovita.

Gandalfar ::

Ljudje ne berejo stickyev. Zal. Taksna je njihova narava. Ce bi brali navodila marsikaterega vprasanja v teh oddelkih ne bi postavili.

Mercier ::

Ne berejo vsi, nekateri pa, vsi pa beremo še kakšno temo poleg svoje. Na nekaj snowball efekta lahko računaš. Sploh, ker je en del problema v obveščenosti. Jaz verjamem, da nihče ne začne slabe teme zanalašč. Ne ve.

Microsoft ::

Hm, ce je tole letelo med drugim tudi na mene... Zadnje case sem res napisal kar nekaj postov v oddelek Operacijski sistemi, samo so bli pac razlicnega tipa, pa potem sem jih kar hmalu resil.
No, sej sedaj sem se malo umiril, samo so se spet zacele nove tezave, tako da bo spet kaj postov iz moje strani. :)

Drgace pa sm bil to leto kar aktiven v tej temi in bi rekel, da so tudi druge tezave. Kot sm ze enkrat podal predlog oz. kritiko, da se v en kos meceta po vecini dva zelo razlicna rivala: Linux in Windows, ki nimata kaj dosti skupnega.
Meni se zdi to slabo, ker potem mene zanimajo neke dolocene teme o Windows problemih, da podam kako mnenje ali pa kaj vprasam, vse naokoli pa so debate o Linuxu. Sej ne, da bi tolko sovrazil ta OS, samo ni take preglednosti in folk ima tam teme, ki ga sploh ne zanimajo.

Moderatorji bi pa lahko novim clano saj malo zatezili, da si naj preberejo, kako se pise in jim povedali nekaj osnovnih 'zahtev' za pisanje posta, ki jih je napisal Saša (kater OS uporablja,...).
Tisti, ki pa kljub temu ne upostevajo (upostevamo) teh pravil, pa zaklep.

Drgac to, da se ne zahvalis je res cudno. Jst sm verjetno kdaj to pozabil, samo ce se spomnem, pa le napisem hvala ti, tnx, kul, al kej tazga. Tolko, da das vedit, da si stvari prisel do konca. Ker s tem ne samo, da si sam resil problem, ampak tudi potem drugi vedo, ce bodo imeli tak problem, kaj narediti.

Pa kot sm ze zgoraj omenil; jst mislim, da bi morali narediti dve podskupini. To sta Linux in Windows. Potem se ne bi posti tako krizno 'smetili', kot se sedaj.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Linux desktop, statistika iz googla (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
8317578 (15631) techfreak :)
»

Bo 2010 končno leto Linuxa? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Android
22257265 (52512) Icematxyz
»

Prvi virusi za Windows Vista (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
538492 (6968) Vlady
»

Novell in Mandrakesoft odgovarjata Ballmerju (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
915694 (5694) SXR

Več podobnih tem