Forum » Operacijski sistemi » težave z firefox/mozillo v Linux Suse 9.0
težave z firefox/mozillo v Linux Suse 9.0
iso2000 ::
NAjprej sem namestil mozillo 1.4, ki je priložena na instalacijskih cd-jih od Suse-ja. Ko sem jo zagnal in hotel vpisat kakšen naslov v naslovno polje, mi je program zamrznil, tipkovnice kot da ne bi bilo. ČEz čas se je program sam zaprl. KEr me je to jezilo sem poizkusil še s firefox-om, ki sem ga potegnil z neta in pojavi se mi ista napaka.
Ali ima kdo podobne težave? ALi je možno, da je razlog za to ne-delovanje plugin za Flash?
Ali ima kdo podobne težave? ALi je možno, da je razlog za to ne-delovanje plugin za Flash?
Skrat ::
Jaz sem imel pri Mozilli 1.4 in 1.5 na Debianu prav tako obcutek, da so bile tezave s flashem Zadeva je rada zmrzovala predvsem pri loginu v e-klapo -- lahko sem vpisal u&p, pritisnil login in potem je zadeva zmrznila. Ce si zadevo pustil par minut, se je vcasih celo zbudila nazaj, samo za to ponavadi nisem imel zivcev/casa. Problema nisem nikoli resil, nekako pa bi ocenil, da se je dogajalo recimo v 70% primerov (v 30% pa mi je delalo normalno).
Trenutno imam Mozillo 1.6 in mi dela vse ok (no ja, e-klapo so ukinili ) Poskusi z novejso verzijo!
Trenutno imam Mozillo 1.6 in mi dela vse ok (no ja, e-klapo so ukinili ) Poskusi z novejso verzijo!
Free software is a matter of liberty, not price.
iso2000 ::
Me veseli, da nisem edini. Drugače simptomi so bili popolnoma enaki kot pri tebi. Nozila se mi zdi malo preobširna, ker ne potrebujem e-maila, temveč samo brskalnik. Sedaj sem na Operi in sem zelo zadovoljen. Le za nastavljanje sem si moral vzeti kar nekaj časa. Dela pa zaenkrat vse ok!
MA, glavno da Slo-Tech dela!!!
MA, glavno da Slo-Tech dela!!!
Skrat ::
V Mozilli (govorimo o dobro stari 'celi' mozili) si lahko poljubno instaliras tudi samo browser, berz aplikacije za mail in ostalih zadev.
Drugace pa... ce ti Opera dobro sluzi, tut kul!
Drugace pa... ce ti Opera dobro sluzi, tut kul!
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e-dohodninaOddelek: Omrežja in internet | 6547 (4530) | romci |
» | Mozilla 1.4 VprasanjaOddelek: Programska oprema | 1375 (1082) | Loki |
» | Mozilla Firebird 0.6!Oddelek: Novice / Brskalniki | 2796 (2796) | root987 |
» | Opera odgovarjaOddelek: Novice / Brskalniki | 1818 (1818) | darh |