Forum » Zvok in slika » Monitor potegnu na rjavo barvo
Monitor potegnu na rjavo barvo
matic ::
Monitor mi je potegnu barvo na rjavkasto-rdeco! Def. je monitor! Sem probal drug kabel in drug (ENAK!!) monitor na rac. in dela kul! Cim priklopim tega nazaj so barve cudne! Se da to kako nastvavit?! Sem probaval nastavtive korekcije v meniju od monitorja in v windowsih pri nast. graficne... samo to ni to! S tem se nikakor neda zgubit te rjavkaste barve...
OBUp!!!!!!!!!!!!!!!
OBUp!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------
podpis: _____________
xenon74 ::
laz sem pred leti pri selitvi precvikal kabel monitorja, ki je odtakrat kazal takšne barve in pobliskaval. Če sem kabel malce obrnil se je slika ponavadi uredila, vsekakor pa je aparat romal na servis.
Lahko ga sicer odpreš in probaš nastaviti notranja stikala na odgovarjajočo sredino in očistiš ves prah. Če ni hardware error bo pomagalo.
X74
Lahko ga sicer odpreš in probaš nastaviti notranja stikala na odgovarjajočo sredino in očistiš ves prah. Če ni hardware error bo pomagalo.
X74
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_display.php?teamid=30319
matic ::
Kaj pa kak servis? Kdo priporoca kak dober/poseben servis za monitorje?
p.s.: to s kalbom foro poznam... ze imel na dosti monitorjih... nope... tukaj ni to... probal drug kabel... in rukal tudi ta kabel... rukal tudi ta monitor... sploh pa mi ni jasno OD CESA SE JE LAHKO TO ZGODILO??
p.s.: to s kalbom foro poznam... ze imel na dosti monitorjih... nope... tukaj ni to... probal drug kabel... in rukal tudi ta kabel... rukal tudi ta monitor... sploh pa mi ni jasno OD CESA SE JE LAHKO TO ZGODILO??
-----------------------------------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati Radeon HD4550Oddelek: Strojna oprema | 755 (633) | ModriN96 |
» | problemi z sliko na ekranuOddelek: Strojna oprema | 1753 (1416) | Guti |
» | Samsung SyncMaster 1200NF PROBLEM!!Oddelek: Zvok in slika | 1496 (1292) | johnib |
» | LCD in migetlanje slike?Oddelek: Strojna oprema | 1207 (986) | fahrenGONE |
» | Monitor - crknila rdeča barva!Oddelek: Strojna oprema | 1446 (1172) | Groovy |