Forum » Pomoč in nasveti » internet explorer 6 in windows media player 9
internet explorer 6 in windows media player 9
kalcek16 ::
Najprej bi se opraviču, če slučajno to ne spada sm, da mi prosim prestavite v pravilno temo. Kje bi si lahko zdownloadal slovenski internet explorer in un za pošto (express).
In pa kje bi lahko še downloadal windows media player 9, tudi slovenski. na Microsoftu je download narejen tako da lahko downloadaš program direktno na disk (kr direkt setup), jaz pa bi rad tako, da bi ga potem lahko zapekel naCD.
In pa kje bi lahko še downloadal windows media player 9, tudi slovenski. na Microsoftu je download narejen tako da lahko downloadaš program direktno na disk (kr direkt setup), jaz pa bi rad tako, da bi ga potem lahko zapekel naCD.
alesrosina ::
IE (angleski) - ki ga lahko zapeces. Mislm, da ce mas SLO windowse, potem ti da sam na razpolago tudi slovensko verzijo. Drugace probaj na www.windowsupde.com, ampak tam ne mores zapect na cd ....
Windows Media 9. Tudi ne vem kje dobit SLO verzijo .....
Windows Media 9. Tudi ne vem kje dobit SLO verzijo .....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ie 7 v slovenščini?Oddelek: Programska oprema | 2507 (2182) | nonenone |
» | Windows Media Player 11 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10942 (7912) | waLkeR^! |
» | media player 10 sloOddelek: Programska oprema | 1756 (1660) | Myth |
» | Windows Media Player 10Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6896 (6896) | cole-22 |
» | Siol/vizija,..slike niOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (818) | kilergas |