Forum » Kaj kupiti » Kako kupiti on-line v JAE?
Kako kupiti on-line v JAE?
Gionni ::
Imam težavo:
Nameravam kupiti grafično kartico POWERCOLOR RADEON 9550 128MB pri trgovini JAE. Ker sem s Koroške, bi rad kartico naročil po pošti.
Toda, ko na njihovi spletni strani ( KLIK) kliknem na "v košaro" mi na desni strani napiše:
Za delovanje te strani morajo biti nastavljeni piškotki (cookie-ji)!
V nastavitvah imam piškotke omogoče (internet explorer 6.0)
Kaj naj naredim?
lp
Gionni
Nameravam kupiti grafično kartico POWERCOLOR RADEON 9550 128MB pri trgovini JAE. Ker sem s Koroške, bi rad kartico naročil po pošti.
Toda, ko na njihovi spletni strani ( KLIK) kliknem na "v košaro" mi na desni strani napiše:
Za delovanje te strani morajo biti nastavljeni piškotki (cookie-ji)!
V nastavitvah imam piškotke omogoče (internet explorer 6.0)
Kaj naj naredim?
lp
Gionni
tntn3000 ::
spucaj si vse ie cache, če slučajno ročno potrjuješ cookie in potem na novo naloži stran. samo na jae je en drug problem in to je neažuren cenik - zato pa vsak mesec uploadajo pdf cenik. ti bolj priporočam če po mailu napišeš konfiguracijo in ti pošljejo predračun.
lp t
lp t
Gionni ::
Ja mam js nekaj narobe na računalniku nastavljeno, ker sem probal s tastarega računalnika pa je vse normalno delalo.
Bom že nekak popravo - ni panike
Bom že nekak popravo - ni panike
boštjan ::
Gionni,trgovina kot je JAE deluje bolj fizično kot internetno,zato je najbolje,da jih pokličeš in se zmeniš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik do 200K - za igre.Oddelek: Kaj kupiti | 1546 (1440) | boštjan |
» | Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4081 (3243) | Boki_ |
» | Nakupovanje na spletni istrani JAE (cookie-ji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1110 (941) | Hammer |
» | MB Gigabyte GA-7VTXHOddelek: Kaj kupiti | 1327 (1171) | JanezH |
» | w XP DSP? VUP?Oddelek: Programska oprema | 1528 (1417) | Uporabnik |