Forum » Kaj kupiti » Nakup Barebone sistema: Shuttle
Nakup Barebone sistema: Shuttle
elektro ::
Lep pozdrav vsem!
Odločil sem se, da bom star sistem (AMD XP 2400, 512 DDR, R 9600 PRO) zamenjal za manjši sistem - barebone.
Na netu sem našel model Shuttle SN45G, ki ima platformo za AMD procesorje in ima AGP režo, v katero nameravam vstavili R 9600 PRO ali 9800 PRO za LAN party-je.
Zanima me, kje bi se ga dalo kupit? Najbrž je v SLO dražji, kot v Avstriji. Ima kdo kakšne izkušnje s trgovinami v AU?
Zanima me pa še vaše mnenje o takem sistemu, kako je s hlajenjem ali so komponente kompatibilne, učinkovitost napajalnika, itd ?
Vsem hvala za odgovore.
Odločil sem se, da bom star sistem (AMD XP 2400, 512 DDR, R 9600 PRO) zamenjal za manjši sistem - barebone.
Na netu sem našel model Shuttle SN45G, ki ima platformo za AMD procesorje in ima AGP režo, v katero nameravam vstavili R 9600 PRO ali 9800 PRO za LAN party-je.
Zanima me, kje bi se ga dalo kupit? Najbrž je v SLO dražji, kot v Avstriji. Ima kdo kakšne izkušnje s trgovinami v AU?
Zanima me pa še vaše mnenje o takem sistemu, kako je s hlajenjem ali so komponente kompatibilne, učinkovitost napajalnika, itd ?
Vsem hvala za odgovore.
IceIceBaby ::
Poglej tole
Pomoje je tale soltek boljši od Shuttla. Je ful tih pa mislim da je med najmanjšimi. Zgleda pa tut zlo lepo.
Pomoje je tale soltek boljši od Shuttla. Je ful tih pa mislim da je med najmanjšimi. Zgleda pa tut zlo lepo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja - mnenja prosimOddelek: Kaj kupiti | 2235 (1765) | Sami |
» | Frekvenca radeona 9600proOddelek: Navijanje | 2169 (1760) | boštjan |
» | evo! nova konfiguracija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3838 (3045) | romell |
» | Prosim za malo pomoči pri nakupu novega računala...Oddelek: Kaj kupiti | 1172 (956) | XCT |
» | amd vs.intelOddelek: Kaj kupiti | 1716 (1237) | BoLhCa |