Forum » Pomoč in nasveti » dve grafični
dve grafični
ginekolog ::
Evo mojstri tole je vprasanje za vas:
V racunalniku imam Ati AllInWonder(Rage Pro + TV na isti kartici) in Rivo TNT 2. Kako prepricati Atijevo kartico, da mi signal za TV sliko posilja preko Rive ? Za zdaj mi vsa zadeva deluje samo, ce imam na vsaki kartici svoj monitor, kar pa suxx. Pol lahk na enem monitrju igram spile, na drugem pa gledam TV.. neuporabno
Ce ima kdo kaksno idejo, na plano z njo
LP
V racunalniku imam Ati AllInWonder(Rage Pro + TV na isti kartici) in Rivo TNT 2. Kako prepricati Atijevo kartico, da mi signal za TV sliko posilja preko Rive ? Za zdaj mi vsa zadeva deluje samo, ce imam na vsaki kartici svoj monitor, kar pa suxx. Pol lahk na enem monitrju igram spile, na drugem pa gledam TV.. neuporabno
Ce ima kdo kaksno idejo, na plano z njo
LP
Justy ::
Ne wem ce se to da, k men se zdi da ATI-jevi tunerji delujejo samo z ATI-jevimi grafikuljami.
Hja ti mas all in wonder...hmm
Me pa zanima: sej ti potem se vedno rabis dva monitorja, ce zelis igro igrat in tv gledat. A ti zelis igre igrat na allinwonderju pa tv gledat na rivi ?
Hja ti mas all in wonder...hmm
Me pa zanima: sej ti potem se vedno rabis dva monitorja, ce zelis igro igrat in tv gledat. A ti zelis igre igrat na allinwonderju pa tv gledat na rivi ?
ginekolog ::
hjam... ja vedno bi rabo 2 monitorja. suxx big time... najraje bi allinwonder prodal in kupil ono atijevo kartico, ki preko pci vodila posilja podetke za tv sliko...
May the force be with me :)
May the force be with me :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGP grafične kartice do 25k sitOddelek: Kaj kupiti | 2385 (1369) | [TheRealOne] |
» | Imam čudno škatlo, nova grafa needed!Oddelek: Kaj kupiti | 1255 (1088) | nsignific |
» | Nova masina - videoOddelek: Kaj kupiti | 1300 (1210) | Gejmer |
» | Tv karticaOddelek: Kaj kupiti | 2406 (1933) | miha |
» | SBLive uporabniki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1566) | --Switch-- |