Forum » Loža » Mlacom - zaposleni
Mlacom - zaposleni
Keyser Soze ::
Mene pa zanima nekaj. Pa nisem siguren in ne vem kako drugače zvedeti.
Zadnjič sem se z nekom pogovarjal po telefonu (Mlacom) in sem izvedel, da se bežno poznamo. Ampak mi je ime pač zdrsnilo iz glave in sedaj se nikakor ne morem spomniti s kom sem se pogovarjal.
A kdo slučajno pozna koga iz Mlacoma, ki je hodil v OŠ Stična pa je doma iz okolice Ivančne Gorice??
MAlo čudno vprašanje, ampak J... ga. Probat ni greh.
Zadnjič sem se z nekom pogovarjal po telefonu (Mlacom) in sem izvedel, da se bežno poznamo. Ampak mi je ime pač zdrsnilo iz glave in sedaj se nikakor ne morem spomniti s kom sem se pogovarjal.
A kdo slučajno pozna koga iz Mlacoma, ki je hodil v OŠ Stična pa je doma iz okolice Ivančne Gorice??
MAlo čudno vprašanje, ampak J... ga. Probat ni greh.
OM, F, G!
ferdo ::
še 1x pokliči na Mlacom , ne šparat jezika! če šparaš jezik in telefon, potem nam tuki težiš, če mi koga iz tam poznamo, kaj bi rad da mi pokličemo na mlacom in vprašamo, če je kdo pri njih zaposlen in je doma iz Ivančne...
ŠE policaji niso tako neumni..
LP
ŠE policaji niso tako neumni..
LP
O, pa so, še bolj.
Prosim te lepo. Kdo me bo pa resno jemal, če pokličem tja in začnem tvezit če lahko dobim nekoga iz okolice IG oz tistega ki je hodil v OŠ stična 15 let nazaj.
Helo. Nok, nok. Še na forumu me nobeden resno ne jemlje.
Sicer pa sem rekel, če GA POZNA, ne če BI GA SPOZNAL.
U get the razlika. Al ti je potrebno narisat?
Prosim te lepo. Kdo me bo pa resno jemal, če pokličem tja in začnem tvezit če lahko dobim nekoga iz okolice IG oz tistega ki je hodil v OŠ stična 15 let nazaj.
Helo. Nok, nok. Še na forumu me nobeden resno ne jemlje.
Sicer pa sem rekel, če GA POZNA, ne če BI GA SPOZNAL.
U get the razlika. Al ti je potrebno narisat?
OM, F, G!
ferdo ::
sej po eni strani te razumem, ti rabiš informacije, tam so pa "žal" tako sprogramerani "saj se ukvarjajo z rač." in ti takih informacij ne morejo "ne želijo" posredovat, zaradi zasebnih interesov, najbolje bo, da jih obiščeš, sabo vzemi en šopek rožic, vsakemu eno cvetko podari, in probaj z raznimi ukanami če ne drugače jih povabi na piknik, skratka, boš že prišel do tiste osebe... a je mogoče ženska? ...nečem spodbujat k pitju alkohola, pa vseeno, alkohol odveže zategjene jezike
Ah, če jih je pa strah. Lahko bi imeli na internetu seznam zaposlenih. Kot najdejš to pri kakšnih resnejših firmah. Pa tako skrivajo svojo identiteto, kot da bi bili najmanj tajni sodelavci. Se bojijo poimenske kritike?
OM, F, G!
DarwiN ::
In zdaj bi rad ti njega na zmenek povabil , ali disk bolj poceni dobil ?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Ah, kar je je. Veliko sem že pustil v Mlacomu, pa sem dobil bore malo popusta. Če sem iskren. Edini, ki mi je dal popust je bil on.
Ampak sedaj je kar je. Nesem 250 jurjev v drugo štacuno, ker so mi tam dali najugodnejšo ponudbo.
Pa še poznanstva imam tam
Ampak sedaj je kar je. Nesem 250 jurjev v drugo štacuno, ker so mi tam dali najugodnejšo ponudbo.
Pa še poznanstva imam tam
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprasanje glede MLACOMA (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5617 (3757) | Primoz78 |
» | MlacomOddelek: Kaj kupiti | 2394 (1005) | ganzi |
» | Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5781 (4074) | Roadkill |
» | Najboljsi računalniški servis je: (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7965 (5296) | OldSkul |