Forum » Zvok in slika » Ati Tv Wonder problem...
Ati Tv Wonder problem...
V-i-p ::
Imam dotični tv tuner, pa je slika res super, tud zvok... mam pa dva problema:
1.) ko snemam recimo en film, mi snema samo sliko, zvoka pa ni... pol sem pa pogruntal, da ko dam snemanje, pa kliknem tisti rumeni zvočnik v task baru, da pri snemanju vse potiho... tako da morem ročno nastavit spet glasnost, pa da snema iz LINE... se da to kako rešit?
2. Nimam glih izkušenj z samim snemanjem, pa me zanima, ker probram, codec, in to predlagate, da bi dobil cca. 115 minutni film na cd?? ker zdej so datoteke kr orng dolge...
Thx za pomoč!!!
1.) ko snemam recimo en film, mi snema samo sliko, zvoka pa ni... pol sem pa pogruntal, da ko dam snemanje, pa kliknem tisti rumeni zvočnik v task baru, da pri snemanju vse potiho... tako da morem ročno nastavit spet glasnost, pa da snema iz LINE... se da to kako rešit?
2. Nimam glih izkušenj z samim snemanjem, pa me zanima, ker probram, codec, in to predlagate, da bi dobil cca. 115 minutni film na cd?? ker zdej so datoteke kr orng dolge...
Thx za pomoč!!!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
krneki ::
Hmm na prvo nebi vedu odgovora.
Za capture filmov jest uporablam 480x432 Variabiln MPEG-2 (deinterlacing, visual masking) in 2Mbit bitrate. Pride 2 ure mal pod 2 GB. več kt 480x432 mi pa athlon 700 ne prebav, pa tud nevem kolk bi blo, če bi blo kej bolš pri večji resoluciji.
Za capture filmov jest uporablam 480x432 Variabiln MPEG-2 (deinterlacing, visual masking) in 2Mbit bitrate. Pride 2 ure mal pod 2 GB. več kt 480x432 mi pa athlon 700 ne prebav, pa tud nevem kolk bi blo, če bi blo kej bolš pri večji resoluciji.
mangaldar ::
Ki si pa dubu mpeg-2 kodek? Jst mam sam mpeg-1.
V.i.p.: posnete datoteke pa lahku stisneš v Div-x. Sam rabš kodek pa program ku ti bo tu stisnu (pripotočam ti VirtualDub). Poglej na divx-digest
V.i.p.: posnete datoteke pa lahku stisneš v Div-x. Sam rabš kodek pa program ku ti bo tu stisnu (pripotočam ti VirtualDub). Poglej na divx-digest
krneki ::
MMC 7.1 ma tud capture za MPEG-2....sam sm mal pozabu, da mam AIW Radeona pa je un MMC zanj mal drgačn.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20176 (7722) | dire |
» | ATI TV wonder PCI v XPOddelek: Zvok in slika | 1678 (1470) | karma |
» | Ripanje filma iz videa v DIVXOddelek: Zvok in slika | 1053 (917) | Mr_Globus |
⊘ | kateri program uporabiti za kompresijo videa v DivX formatu (delam iz DV AVI formata)Oddelek: Zvok in slika | 2481 (1733) | nemesis |
» | Hud problem z TV tunerjem ATI TV WONDEROddelek: Pomoč in nasveti | 880 (783) | PhotoBlaz |