Forum » Strojna oprema » Linux RedHat in soundcard
Linux RedHat in soundcard
alum ::
Zdravo,
pravkar sem namestil RedHat 9.0 in imam tezave z zvocno kartico. Napisalo mi je namrec, da ne zazna modula...zanima me, kje bi lahko dobil modul za mojo zvocno kartico (C-Media Electronics Inc, model CM8738) in ce me lahko napise kdo cimnatancnejsa navodila za instalacijo....
Na netu nisem nikjer naso nic uporabnega, prav tako nisem dobil konkretnega odgovora na drugih forumih....tak da ste moja zadna resitev
LP, wakum
pravkar sem namestil RedHat 9.0 in imam tezave z zvocno kartico. Napisalo mi je namrec, da ne zazna modula...zanima me, kje bi lahko dobil modul za mojo zvocno kartico (C-Media Electronics Inc, model CM8738) in ce me lahko napise kdo cimnatancnejsa navodila za instalacijo....
Na netu nisem nikjer naso nic uporabnega, prav tako nisem dobil konkretnega odgovora na drugih forumih....tak da ste moja zadna resitev
LP, wakum
R33D3M33R ::
Popolnoma isti zvočni čip imam tudi jaz na matični in v Red Hat 9 dela čisto brez problemov. Pa si jo konfiguriral ob instalaciji? Po končanem installu se ti pokaže neki screen, kjer lahko preveriš če dela zvočna in še razne pakete instaliraš itd...
Mogoče maš pa poškodovan kak cd...
Pa v biosu moraš met nastavljeno Non Plug and Play OS..., ker drugače je ne zazna...
Mogoče maš pa poškodovan kak cd...
Pa v biosu moraš met nastavljeno Non Plug and Play OS..., ker drugače je ne zazna...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
alum ::
ja to je blo to...zdaj jo je zaznalo...hvala
R33D3M33R ::
np
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vzrok za errorOddelek: Pomoč in nasveti | 854 (766) | Meizu |
» | Problemi zaradi Daemon Tool.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2405 (2147) | Utk |
» | ne prepozna cdja OS linuxa red hat9.1Oddelek: Operacijski sistemi | 910 (838) | BigWhale |
» | mama plata in mrežna kartica se sovražitaOddelek: Pomoč in nasveti | 1413 (1233) | Jaz |
» | WinXP RC1 BSOD pri instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1202 (994) | andrej |