Forum » Pomoč in nasveti » Problem s formatiranjem
Problem s formatiranjem
leinad ::
Imam instalirane XPje na D particiji sedaj pa bi jih rad premestil na C in tu se pojavi problem namrec nikakor ne morem formatirat C-ja, ce formatiram v Winsih mi napise na koncu da ne more zapret formatiranja, ce pa hocem preko cd-ja na novo instalirat pol pa mi v dosu ne da na izbiro namestit na C ampak samo na D kjer lahko namestim v datoteko obstojecih winsow ali pa v novo datoteko vendar na D-ju. Prej vcasih sem se imel na izbiro C vendar ga nikoli nisem mogel formatirat ker so si winsi nanj vedno namescali zacasne datoteke ob instalaciji. Pol pa sem namestil XP-je na D pa sem rocno zbrisal file-je in z C-ja sedaj pa vec ob novi namestitvi winsow nimam tega na izbiro. Prosim povejte ce veste za kaksno resitev ali program ki bi mi omogocil formatiranje Cja.
Microsoft ::
Ce te prav razumem, imas gor delujoce XPje, vse dela okej, kot je treba, vse se sajna,.... samo to je narobe, da je OS na D pariticiji in ne na C. Je tak?
Ce je to res, potem sem lahko malo hudoben, in ti predlagam psihiatra. Ce pa to ne drzi, se pa oproscam.
by Miha
Ce je to res, potem sem lahko malo hudoben, in ti predlagam psihiatra. Ce pa to ne drzi, se pa oproscam.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
leinad ::
Ne C bi rad sformatiral zato ker sem si s tem ko sem instaliral prevec kodekov vse zjebal pa mi filmov noce vec predvajat, sej mi je vseeno ce bodo XPji ostali na D-ju. Se opravicujem ker sem malo neumno razlozil stvar.
Kako naj zbrisem particije?
Kako naj zbrisem particije?
Microsoft ::
Hm, si ze poskusal v Run... napisati diskmgmt.msc in potem tam formatirat C: paricijo?
Sam zakja pa potem kar vsako mapo ne zbrises posebej (na C:)? Al pa kr vse oznacis pa Shift+Delete? A ne gre?
Pa se nekaj. Kolker je men znano, so datoteke, kot so boot.ini, NTDETECT.COM in ntldr (so skrtite po defaultu) poterebne za delovanje Winsov (mogoce se motim). Ce so zdej te datoteke na C: (pri meni so, pa mam Winse na M: particiji) pa jih bos zdej zbrisal, dvomim, da bodo Winsi se delovali.
by Miha
Sam zakja pa potem kar vsako mapo ne zbrises posebej (na C:)? Al pa kr vse oznacis pa Shift+Delete? A ne gre?
Pa se nekaj. Kolker je men znano, so datoteke, kot so boot.ini, NTDETECT.COM in ntldr (so skrtite po defaultu) poterebne za delovanje Winsov (mogoce se motim). Ce so zdej te datoteke na C: (pri meni so, pa mam Winse na M: particiji) pa jih bos zdej zbrisal, dvomim, da bodo Winsi se delovali.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3556 (2380) | teedy |
» | windows xp professionalOddelek: Operacijski sistemi | 1110 (1027) | andi5 |
» | Dva operacijska sistema na enem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 3204 (3138) | perci |
» | premalo prostora na c disku, d pa čisto prazenOddelek: Pomoč in nasveti | 1345 (1155) | Keyser Soze |
» | Win 98 se, win xpOddelek: Operacijski sistemi | 1279 (1137) | duh |