Forum » Igre » Operation Flashpoint
Operation Flashpoint
Loki ::
A mas celo verzijo?
Jest sem spilal demo in nimam nic dobrega povedat o njem.
Jest sem spilal demo in nimam nic dobrega povedat o njem.
I left my wallet in El Segundo
R0K ::
jst tut špilam demota.celo verzijo dobim nasledn tedn.
Zakaj pa se ti ne dopade?Grafika za 99% dodelana, težavnost 100%, igralnost 100%, zvok 100%,....
Zakaj pa se ti ne dopade?Grafika za 99% dodelana, težavnost 100%, igralnost 100%, zvok 100%,....
goranTNT ::
Jst sm spilu tus samo demo.Kaj lahko recem.
Ja dobr se mi zdi ker igras celo vojno in lahko napredujes.Sam mislm da je nadzor nad vojaki in vozili prevec okorn.Pa tud ta stopnja v demotu je zlo tezka.Mislm da bojo isto v originalu!
Ja dobr se mi zdi ker igras celo vojno in lahko napredujes.Sam mislm da je nadzor nad vojaki in vozili prevec okorn.Pa tud ta stopnja v demotu je zlo tezka.Mislm da bojo isto v originalu!
Monster ::
Špil rula(mislim demo), fulla maš svobode .... DEmo je fulla easy rasturat če pozabiš na kolege
Ka zaboga...
No šele dons sm jo prešpilu do konca.na konc fula rula, k pride helikopter po tebe, pol se morš pa dol vre...
sami jo prešpilite pa boste vidli koga morte pol nardt
ubistvu špil sploh ni tak težk obrnt
sami jo prešpilite pa boste vidli koga morte pol nardt
ubistvu špil sploh ni tak težk obrnt
MihaH ::
Mal sem se pri demotu zezal in sel "svoja pota". Neverjetno je, koliko pokrajine so vtaknili v demo. Kolege sem pustil, da so jih pobili, sam pa sem si vzel bazuko in rasturil heli (da ti ne tezijo po radiu). Pol sem sel peske do tistega ruskega AA tanka in ga razsul. Po nekaj minutah teka sem prisel do neke zapuscene vasi, vendar me je kmalu potem sicnil en snajperist...
Ocena ... odlicno! Predvsem realisticna atmosfera!
Ocena ... odlicno! Predvsem realisticna atmosfera!
mal čudne so res ja, ampak demo prikazuje samo 85% cele grafike in detajlov.to ti napiše ko vstopiš v igro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin McRae Rally 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10544 (1769) | opeter |
» | F.E.A.R. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10552 (6566) | RC14 |
» | Need For Speed Underground 2 (demo) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6307 (4580) | WarMaker |
» | Call Of Duty (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9307 (5647) | mloncar |
» | NFS: Hot Pursuit 2 DemoOddelek: Igre | 2894 (1779) | the_unborn |