Forum » Mobilne tehnologije » siemens m55 - nalaganje java iger...
siemens m55 - nalaganje java iger...
freserovski ::
oj
zanima me nekaj: doma sem si postavil server, nanj naložil igre karneki.jar in zdaj hočem downloadat na telefon mi napiše , da je dokument preveli za razpoložljiv pomnilnik - prosto imam blizu 900 KB, igra je pa velika samo 60 KB - a kdo ve zakaj se mi to dogaja
zanima me nekaj: doma sem si postavil server, nanj naložil igre karneki.jar in zdaj hočem downloadat na telefon mi napiše , da je dokument preveli za razpoložljiv pomnilnik - prosto imam blizu 900 KB, igra je pa velika samo 60 KB - a kdo ve zakaj se mi to dogaja
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Tody ::
nekateri telefoni imajo omejeno da lahko sprejemajo samo toliko in toliko kb naenkrat oziroma ne morjeo izvajat aplikaciji ki so večje od predpisane mere.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znani prvi podatki o prihodnjem Playstationu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 16374 (12584) | Invictus |
» | Nihče ne mara za tablice, prodaja že štiri leta pada (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22117 (17475) | kanarin |
» | Študentsko delo - promocija mobitelovOddelek: Loža | 2519 (1976) | Vice |
» | HTC v težavah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 39834 (34292) | Nummy |
» | MWC 2011: Sony predstavil Xperia PlayOddelek: Novice / Android | 9031 (8146) | MrStein |