Forum » Mobilne tehnologije » Melodije
Melodije
Business ::
Mene zanima, če se da na kak način iz pinkponk strani kakšno melodijo spraviti na Nokio 3510i, če je telefon zaklenjen na si-mobil?
JOKER ::
Jaz mislim,da to ne igra nobene vloge.Dostop imajo vsi uporabniki saj oni prav na tem služijo.Tudi na strani drugih svetovnih operaterjev lahko dostopaš,pa nisi na njihovem omrežju.
Nisem 100%, ampak mislim da je to dostopno vsem ne pa samo mobitelovim naročnikom.
Če se pa motim me pa popravte.
Nisem 100%, ampak mislim da je to dostopno vsem ne pa samo mobitelovim naročnikom.
Če se pa motim me pa popravte.
Da ne bi nove teme odpiral, me zanima če je kakšna razlika med polifoničnimi skladbami. Namreč sem z neta pobral nekaj polifoničnih melodij ko si spravim na telefon Nokia 3200, mi napiše da sem sprejel melodijo in ko jo hočem poslušat, mi napiše, da je ne more odpret.
Ima kdo kakšno idejo zakaj? Datoteka je velika 72kB in je v midi obliki.
Ima kdo kakšno idejo zakaj? Datoteka je velika 72kB in je v midi obliki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Phone 7 brez lastnih zvonjenj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 20295 (17872) | Bor H |
» | Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linkiOddelek: Mobilne tehnologije | 64181 (3165) | Mitja358 |
» | Mp3 v polifonicne oblikeOddelek: Programska oprema | 1985 (1849) | KTr1sk |
» | Kako poslati igrico na mobitel preko interneta?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2774 (2468) | kopernik |
» | Brezplačne polifonične melodije? (kje)Oddelek: Mobilne tehnologije | 6353 (6062) | boych |