Forum » Pomoč in nasveti » microsoft in dokumenti z šumniki
microsoft in dokumenti z šumniki
Korencek ::
računalniku je crknala mama plata.. kupil novo osnovno plato sedaj pa ne morem v stare windowse..... (XP)-mi kar javi blue screen in moram ročno resetirati. sedaj ne morem vec priti do datotek ki so se nahajale na desktopu.
(c:\doc&settings\administrator\desktop)...
z raznimi razlicicami linuxa (slo-tech linux mi teh datotek ne pokaze..)pa tudi dos 7.0 sem uspel dobiti datoteke brez sumnikov v imenu, samo glih ta pomembnih dokumentov pa ne morem dobit. ponekod jih lahko tudu vidim sam za kopirat mi pa javi napako, da ne najde datoteke...
ma kdo kaksno idejo??software??
ne morem popraviti windowsov(tudi z administratorkem geslom), vse kqr sem povlekel z neta za poravilo takih zadev je delal, sam šumniki so pa zgleda res mal preveč za amričane...
upam da je kdo že mel kak tak problem :)
in da ga je uspešno rešil :o)))
hvala vnaprej za pomoč
(c:\doc&settings\administrator\desktop)...
z raznimi razlicicami linuxa (slo-tech linux mi teh datotek ne pokaze..)pa tudi dos 7.0 sem uspel dobiti datoteke brez sumnikov v imenu, samo glih ta pomembnih dokumentov pa ne morem dobit. ponekod jih lahko tudu vidim sam za kopirat mi pa javi napako, da ne najde datoteke...
ma kdo kaksno idejo??software??
ne morem popraviti windowsov(tudi z administratorkem geslom), vse kqr sem povlekel z neta za poravilo takih zadev je delal, sam šumniki so pa zgleda res mal preveč za amričane...
upam da je kdo že mel kak tak problem :)
in da ga je uspešno rešil :o)))
hvala vnaprej za pomoč
jype ::
Potrebujes UTF-8 modul za filesystem character set translation.
Ce imas FAT32 ali NTFS, potem lahko mountas z iocharset=utf8 in mora delat.
Najlazje: man mount
Ce imas FAT32 ali NTFS, potem lahko mountas z iocharset=utf8 in mora delat.
Najlazje: man mount
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [php] encoding nizaOddelek: Izdelava spletišč | 3790 (1705) | BivšiUser2 |
» | Unicode 8.0.0 prinaša več kot sedem tisoč novih znakovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 35447 (29926) | johnnyyy |
» | Dreamweaver CS4 šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2204 (1563) | Modri dirkač |
» | LaTeX ŠuMnIkIOddelek: Programska oprema | 9885 (7962) | jocosim |
» | Windows 2003 & Sun Java (nekaj vprašanj)Oddelek: Operacijski sistemi | 1287 (1092) | undefined |