Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodni blok, ki ne rabi lukenj okoli socketa
Vodni blok, ki ne rabi lukenj okoli socketa
Tovaris Stalin ::
A obstaja kakšen vodni blok, ki ne rabi lukenj okrog socketa? Moja konfiguracija je v podpisu
- spremenil: Tovaris Stalin ()
Primoz78 ::
Mislim, da jih dobis pri cool-pc par takih modelov...pa tudi Eddy ma en tak model, pocekiri mal na njegovo stran.
Lp Primoz
Lp Primoz
mihec87 ::
Eddy ::
Živjo!
Se opravičujem, samo danes sem menjal ponudnika internetnih storitev in je nastal najhen mrk...
Mislim, da bo jutri vse delovalo brez problemov!
LP! Eddy
PS: Imam tak blok za direktno na socket... Cena je enaka kot pri tistemu na vijake! (na zalogi)
Se opravičujem, samo danes sem menjal ponudnika internetnih storitev in je nastal najhen mrk...
Mislim, da bo jutri vse delovalo brez problemov!
LP! Eddy
PS: Imam tak blok za direktno na socket... Cena je enaka kot pri tistemu na vijake! (na zalogi)
www.ekwaterblocks.com
Moram še enkrat opozoriti, da je pritrjevanje tega bloka izredno zahtevno, da se ne poškoduje jedra procesorja...
Za podrobnejša navodila me kontaktiraj(te)!
Za podrobnejša navodila me kontaktiraj(te)!
www.ekwaterblocks.com
misso ::
Živjo
Jst mam isto plato pa blok od eddy. Zmontiral sem komot.
Mam pa vprašanje če je prav da vodni blok sedi na soketu (na plastiki ki gor piše socket)
lp
Jst mam isto plato pa blok od eddy. Zmontiral sem komot.
Mam pa vprašanje če je prav da vodni blok sedi na soketu (na plastiki ki gor piše socket)
lp
Živjo!
To se ti samo zdi, da sedi, saj je razlika od bloka do stopničke 0,15 mm. To sem naredil zato, da z nestrokovno montažo ne moreš od krušiti jedra procesorja, saj v kolikor ga malo preveč nagneš nasede na tisto stopničko in tako se prepreči možna poškodba jedra procesorja
To se ti samo zdi, da sedi, saj je razlika od bloka do stopničke 0,15 mm. To sem naredil zato, da z nestrokovno montažo ne moreš od krušiti jedra procesorja, saj v kolikor ga malo preveč nagneš nasede na tisto stopničko in tako se prepreči možna poškodba jedra procesorja
www.ekwaterblocks.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je moj vodni blok sploh se uporaben?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1147 (946) | tiborrr |
» | kva bi kupu za 50k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4286 (3284) | Dragi |
» | Vodno hlajenje termaltakeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2670 (1778) | BaRtMaN |
» | Vodni CPU blokOddelek: Kaj kupiti | 822 (729) | THor71 |
» | Pomoc pri vodnem hlajenjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1263 (1133) | Shark-357 |