Forum » Pomoč in nasveti » Težave z računalnikom
Težave z računalnikom
c0dehunter ::
Problemi so sledeči:
Ko grem na internet in hočem ga nato zapreti, se ne zapre (ob kliku na X se predvaja zvok, ki ga poznamo iz opozorilnih oken (*zvezdica*)).
Računalnik mi je začel zelo počasi delati.
Pregledal sem ga z Panda antivirus titanium 2004, online pregledovanje virusov, pa je našlo dva virusa oz. trojanca, a se ni nič spremenilo.
Kaj predlagate?
Ko grem na internet in hočem ga nato zapreti, se ne zapre (ob kliku na X se predvaja zvok, ki ga poznamo iz opozorilnih oken (*zvezdica*)).
Računalnik mi je začel zelo počasi delati.
Pregledal sem ga z Panda antivirus titanium 2004, online pregledovanje virusov, pa je našlo dva virusa oz. trojanca, a se ni nič spremenilo.
Kaj predlagate?
c0dehunter ::
Poleg tega pa, ko pritisnem ctrl+alt+del, se mi odpre Upravitelj naprav samo za sekundo, nato pa se takoj zapre, tako da ne morem pogledati, kateri procesi tečejo....
Sami ::
Pojdi na Windows update, potem pa še probaj s kakšnim drugim antivirusom prečekirat disk. (Norton)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4179 (3105) | grofsi |
» | odpiranje strani in video povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 840 (772) | gasdani112 |
» | Neznani virus onemogoči vse programe za zaščito in upočasni sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 4654 (4177) | nokia6310 |
» | Trojanski KonjOddelek: Pomoč in nasveti | 1973 (1759) | matic35 |
» | antivirusni program in virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1091) | tx-z |