Forum » Pomoč in nasveti » odpiranje strani in video povezava
odpiranje strani in video povezava
gasdani112 ::
prosim za pomoč. imam 10 mega prenosa interneta računalnik čist ( nobenih virusov) vse sem že probal naredit pa nevem zakaj mi na strani 24ur.com sploh ne da gledat video povezav in slik. vse dela tako počasi da rabi celo večnost da naloži video. vse druge strani delujejo normalno. mogoče malo počasneje kot drugače. vprašal sem že na njihovi strani če majo oni kaj narobe in pravijo da je vse ok. tudi na drugih računalnikih dela vse vredi tu pa ne. ma kdo podobne težave
mrBlack ::
1. pingaj 24 ur in eno stran kjer dela OK
2. kateri brskalnik uporabljaš, je slučajno kaka razlika če poskusiš z drugim(npr mozzila in ie)
najverjetneje imaš probleme z addoni ali extensioni v brskalinku če drugod dela OK...
poskusi zagnati npr IE brez addonov z ukazom v run iexplore -extoff(če imap XP, če imaš pa sedmico ali visto pa poišči v start menu IE pa v oklepaju piše no Addons) pa povej če je še vedno isto...
javi feedback pa bomo reševali dalje:)
lp
2. kateri brskalnik uporabljaš, je slučajno kaka razlika če poskusiš z drugim(npr mozzila in ie)
najverjetneje imaš probleme z addoni ali extensioni v brskalinku če drugod dela OK...
poskusi zagnati npr IE brez addonov z ukazom v run iexplore -extoff(če imap XP, če imaš pa sedmico ali visto pa poišči v start menu IE pa v oklepaju piše no Addons) pa povej če je še vedno isto...
javi feedback pa bomo reševali dalje:)
lp
sem probal zagnati brez addonov in mi potem napiše da potrebujem dodatek da sploh kaj gledam. težava je pač v tem da mi 24ur.com dela zelo počasi videov in slik sploh se ne da gledat ker tak počasi nalaga , druge strani pa delujejo normalno. vem pa da ni kriv portal 24ur.com ker drugim dela normalno
saj pravim... a ti stran brez addonov dela normalno? ne osredotoci se na filmce.... ce ti dela potlej hitreje, potem bo problem v enem od addonov ki jih ta stran uporablja... in ponovna instalacija tega addona zna resit problem!
lp
lp
IE 8 in FF oba se m sprobal pa je enako. probal sem tudi adobe flash player unistalirat na njihovi strani in ponovno instalirov in je blo enako
heh... v 8.0 IE mas pod internet options zadnji zavihek advenced in cisto spodaj reset... dej se cist za foro poskusi clean boot...
start->run(ali pa windows tipka med altom in ctrl+r)->vpisi msconfig
potlej pojdi na zavihek services pa spodaj zber hide all microsoft services
in vse skenslaj, potlej pojdi pa se na zavihek startup ter kar vse skenslaj.
potrdi in primoran bos v resetiranje. poskusi potlej z IE 24 ur ce dela kaj bolse
start->run(ali pa windows tipka med altom in ctrl+r)->vpisi msconfig
potlej pojdi na zavihek services pa spodaj zber hide all microsoft services
in vse skenslaj, potlej pojdi pa se na zavihek startup ter kar vse skenslaj.
potrdi in primoran bos v resetiranje. poskusi potlej z IE 24 ur ce dela kaj bolse
jan01 ::
Imaš najnovejšo verzijo? Si poskusil začasno disablirati internetno zaščito?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
imam najnovejšo verzijo ja 9.0.0.736 in sem probal vse zapret in ne gre. ni mi jasno ker je pred enim tednom šlo zdaj pa več ne pa nisem na compu spremenil čisto nič antivirus sem skozi spustil pa nič tudi register mehanic
sem zasledil da nimam samo jaz tega problema Flash player problem - ne dela na 24ur.com
kaj res ne ve noben kaj rabim oz kaki dodatek rabim da bo to delalo. ker pa so frajeri na pro plus pa si naredijo zahtevno stran da rabiš nevem kaj da lahko gledaš, a sami nevejo kaj rabiš. to so še eni pravi kr..eni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash player problem - ne dela na 24ur.comOddelek: Pomoč in nasveti | 7951 (2931) | harvey |
» | Prenos videa iz 24urOddelek: Pomoč in nasveti | 7535 (4552) | ghost13xc |
» | Počasno delovanje brskalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3197 (2837) | Bakunin |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9933 (8908) | Gregor3 |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8555 (7636) | HitriPepe |