» »

Kolko % za pozitivno oceno na maturi?

Kolko % za pozitivno oceno na maturi?

c00L3r ::

Vsi vemo, da se uspeh mature določi po Gavsovi krivulji, me pa zanima, kje na netu bi lahko našel podatke od tem kolko % si rabo lani, predlani, predpredlani...... za pozitivno oceno oz. za bilokero oceno. Zanima me predvsem slovenščina, pa tudi drugi predmeti!

ganzi ::

mene to tut ful zanima.. k ne vem kako bom js tole naredu..:\
LP

Gandalfar ::

tajnica maturitetne komisije na tvoji srednji soli ima te podatke

Mediator ::

Je možno da skoči procent čez polovico za pozitivno?

Gandalfar ::

Ne. Ce je naloga zelo dobro resevana se jo oceni z manj tockami.

OZZY ::

Čisto tako..Vse grepo tisti krivulji...vsaj mislim, da je še to. Pač glede na število točk padeš v en razred...v katerega....Je neka formula ki temelji na procentih kok jih pade v srednji..se pravi dobijo tri ind..

Če so pa kaj spremenil odkar sem jaz delu pa ne bi vedu..Ampak mislim, da je to še vedno.
Go with the flow.

jRk0 ::

gaussova krivulja pravimo temu :)
You fuck up once, you loose two teeth.

BaRtMaN ::

jRkO analitično, jaz pa grafično:

:D

Bannockburn. ::

Si prepričan, da to drži? Lahko malce parafraziraš to svojo trditev in jo predstaviš na podlagi kakšnega praktičnega primera?

Hvala!

jRk0 ::

za ocene se vsako leto nardi nova razporeditev procentov! odvisno od uspesnosti ane...
najvec more bit trojk, pol pa kot na krivulji vidite se razporedijo se druge ocene.
You fuck up once, you loose two teeth.

fr0sty ::

Kar se procentov tiče je, se mi zdi, odvisno tudi od tega kakšne imaš ocene pri drugih predmetih...
Ko sem jaz delal maturo 5 let nazaj sem naredil fiziko z 33% :D , zraven je sicer pisalo
NP(kar bojda pomeni napreduje pogojno?) ampak ni važno pozitivna ocena je pozitivna ocena...

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali je maturo potrebno opraviti

Oddelek: Šola
338104 (6962) Phantomeye
»

Zaključne ocene

255776 (4526) lebdim
»

Matura 2010 (strani: 1 2 3 )

10514638 (10555) Jebac18
»

Problem v šoli. Zaplet s profesorico. (strani: 1 2 3 4 )

15917789 (3632) Sodck
»

padec na maturi

95180 (4928) Fella

Več podobnih tem