Forum » Kaj kupiti » SkyStar 2
SkyStar 2
zed 5.0 ::
Zivjo!
Kupujem zgoraj omenjeno kartico za gledanje satelitske televizije. Po preletu forumov na ST sem videl da obstaja vec revizij omenjenih kartic. Zanima me, katero moram kupiti in kje v SLO jih lahko dobim (preferenca mi je LJ), oziroma ali je mozen nateg ce kupim SkyStar 2 kartico z "napacnim" cipom? Pomembno mi je predvsem da bo kartica zmozna softverskega dekodiranja programov.
Hvala in LP.
Kupujem zgoraj omenjeno kartico za gledanje satelitske televizije. Po preletu forumov na ST sem videl da obstaja vec revizij omenjenih kartic. Zanima me, katero moram kupiti in kje v SLO jih lahko dobim (preferenca mi je LJ), oziroma ali je mozen nateg ce kupim SkyStar 2 kartico z "napacnim" cipom? Pomembno mi je predvsem da bo kartica zmozna softverskega dekodiranja programov.
Hvala in LP.
CX20RE ::
Doma imam dve - rev. 1.3(ne delajo več) in 2.6b. Softwersko dekodiranje podpirajo vse, edina jeba bi bila, če bi dobil kakšno đabe varjanto namenjeno samo downloadu. Tisto bi moral prej še odklenit. Še razlika med mojima karticama: 1.3 podpira auto ECM, samo se greje kot sam satan, 2.6b je hladnejša (in stabilnejša) samo brez auto ECM in na vertikalni polarizaciji se zna pojavit čudno piskanje. Najprej sem mislil, da mi bo disk crknil
MI5Ek- ::
Jaz sem si kupil omenjeno kartico za malo manj kot 16.000 SIT, seveda z garancijo in je rev. 2.6C.
zed 5.0 ::
To se pravi, da se prakticno ne morem nateg**t s tem nakupom? Kje pa se da v SLO nabavit to zadevo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB TV kartica Gigabyte U7300 PomočOddelek: Zvok in slika | 5368 (1873) | mstrax |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8217 (6546) | Nemixxx |
» | Nova grafična ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 15028 (13688) | 54j0 |
» | Racunalnik okoli 400€Oddelek: Kaj kupiti | 2551 (2064) | energetik |
» | Kera grafa za dvajst čukof? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7440 (5666) | ross|e20 |