Forum » Operacijski sistemi » Offline files; PC noce preklopit nazaj na online
Offline files; PC noce preklopit nazaj na online
Microsoft ::
No, sptem imam nov problem.
Nastavil sem si tako, da server podpira offline files, tako da lahko potem cilent PCja delata z offline files, ce se diskonektata. Sam problem je v tem, da ne morem dostopati do lokalnih sheranih map. Problem lahko resim tako, da disejblam in potem spet enejblam offline files, kar je nikagva resitev.
Slika:
Do sheranih map pa lahko dostopam iz drugih PCjev. Zdej probu sm ze spreminjat nastavitve, sam mi se kar kaze, da je pc offline, ceprav so obe LAN kartici povezani. Pa fora je v tem, da ne morem pridit do lastnih map, se pravi lokalno. ://
Kaksna ideja?
by Miha
Nastavil sem si tako, da server podpira offline files, tako da lahko potem cilent PCja delata z offline files, ce se diskonektata. Sam problem je v tem, da ne morem dostopati do lokalnih sheranih map. Problem lahko resim tako, da disejblam in potem spet enejblam offline files, kar je nikagva resitev.
Slika:
Do sheranih map pa lahko dostopam iz drugih PCjev. Zdej probu sm ze spreminjat nastavitve, sam mi se kar kaze, da je pc offline, ceprav so obe LAN kartici povezani. Pa fora je v tem, da ne morem pridit do lastnih map, se pravi lokalno. ://
Kaksna ideja?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rešitev za sproten backup 40-ih računalnikovOddelek: Programska oprema | 5738 (3994) | aleksander10 |
» | Prestavitev Folder redirection map na nov strežnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (1360) | crniangeo |
» | Folder redirection, Win7 in offline filesOddelek: Operacijski sistemi | 1795 (1429) | Blisk |
» | Program za povezavo računalnikovOddelek: Programska oprema | 2134 (1571) | mlakar |
» | Kako odstraniti offline files puščiceOddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1750) | StratOS |