Forum » Omrežja in internet » IPv6 + neja neja gre se povezat :D
IPv6 + neja neja gre se povezat :D
nuclear ::
Prvo bi prosil, če mi lahko eden prtscr nastavitve v asybovu za linz.irc.at.. namreč vse je bilo nekega lepega dne ko sm na nov winse naložu.. ni se in ni hotl povezat na linz in na nben drug ipv6 server.. ipv6 sm instaliru.. scripto zagnau.. asybov zagnau, pa še vedno nvem al so tukle slčajn napake..
frend mi je reku da pr winxp se dnsji počas osvežujejo in da je mgoč kle težava.. ko se hočem povezat na linz s mi povezuje tok dovg doklr včasih ne napiše connection timed out ali povezava je potekla.. včasih se poveže in napiše povezan, vendar sm ga enkrat tko čez noč pusto in se ni nix do jutra zgodilo..
sm mislu da ni linz i-line poteku, sm sendu še enkrat in napiše ERROR: dual request.. se praw d ni..
prosim za pomoč... print screen nastavitev v asybovu bi bil tudi zaželjen..
hvala
frend mi je reku da pr winxp se dnsji počas osvežujejo in da je mgoč kle težava.. ko se hočem povezat na linz s mi povezuje tok dovg doklr včasih ne napiše connection timed out ali povezava je potekla.. včasih se poveže in napiše povezan, vendar sm ga enkrat tko čez noč pusto in se ni nix do jutra zgodilo..
sm mislu da ni linz i-line poteku, sm sendu še enkrat in napiše ERROR: dual request.. se praw d ni..
prosim za pomoč... print screen nastavitev v asybovu bi bil tudi zaželjen..
hvala
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
- zaklenil: CaqKa ()
OmegaBlue ::
Erm daj tukaj reci.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13090 (9646) | Kami |
» | IPv6 on Linux RH9Oddelek: Omrežja in internet | 2334 (1883) | Gandalfar |
» | IPv6 ProblemOddelek: Omrežja in internet | 1415 (1372) | JamesBond |
» | IPv6 & IRCOddelek: Omrežja in internet | 1253 (1167) | fiction |
» | IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 8457 (7523) | Witboy |