Forum » Omrežja in internet » Prepoznavanje proxy-ja
Prepoznavanje proxy-ja
Zako ::
Imam 1 Mb ADSL, uporabljam switch in imam priklopljene nanj 3 PCje.
1. ko connectam na siol oz. ADSL mi se vse lepo poveze in ko odpre internet explorer mi nekam dolgo prepoznava nastavitev proxy-a?????
Prej mi to ni delal, pa sta bila povezana sam 2 compa na switch, sedaj ko pa so 3 compi pa nekam dolgo (okrog 1 minute) prepoznava nastavitev proxy-a - ZAKAJ?
Ko ga prepozna dela vse ok, download, upload, vse dela ql; RAZEN vcasih noce odperti strani (Google,...) in ko kliknem z desnim gumbom na SIOL ADSL ikono v Sys Tray-u in na Advanced, se v Diagnostics - Network - DNS pojavi vcasih rdeca barva in ko kliknem na TEST mi javi "Connection time out"? KAj JE TO NAROBE?
Imam pa Iskrin ADSL modem
1. ko connectam na siol oz. ADSL mi se vse lepo poveze in ko odpre internet explorer mi nekam dolgo prepoznava nastavitev proxy-a?????
Prej mi to ni delal, pa sta bila povezana sam 2 compa na switch, sedaj ko pa so 3 compi pa nekam dolgo (okrog 1 minute) prepoznava nastavitev proxy-a - ZAKAJ?
Ko ga prepozna dela vse ok, download, upload, vse dela ql; RAZEN vcasih noce odperti strani (Google,...) in ko kliknem z desnim gumbom na SIOL ADSL ikono v Sys Tray-u in na Advanced, se v Diagnostics - Network - DNS pojavi vcasih rdeca barva in ko kliknem na TEST mi javi "Connection time out"? KAj JE TO NAROBE?
Imam pa Iskrin ADSL modem
darkolord ::
proxy je strežnik preko katerega potuje promet... recimo da je hitrost nalaganja strani večja, večja anonimnost, itd...
poskusi izklopiti Automatically Detect Settings (tools -> internet options -> connections -> lan settings)
poskusi izklopiti Automatically Detect Settings (tools -> internet options -> connections -> lan settings)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preko simobil -androida ne pridem do domacega serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1269 (863) | mih@ |
» | Dostop do Siol in Gemail pošte iz službenega PC - ja. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14891 (13254) | St235 |
» | Kako se priključim na Internet!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1075) | smrekca |
» | www.udba.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20132 (20132) | NoUse4AName |
» | ADSL-kako povezati 4 PC?Oddelek: Omrežja in internet | 2037 (1763) | ToniT |