Forum » Izdelava spletišč » Export HTML -> PowerPoint
Export HTML -> PowerPoint
MV ::
Ali je kdo delal avtomatsko pretvorbo iz html v power point?
Iskal sem že po googlu, pa nisem našel nič uporabnega.
Iskal sem že po googlu, pa nisem našel nič uporabnega.
Skrat ::
Glede na to, da je ppt proprietary M$ format bi si skoraj upal trdit, da taksen tool sploh ne obstaja.
Zakaj pa to rabis? Morda bi slo pa na kaksen drug nacin Recuni html2pdf ali kaj podobnega?
Zakaj pa to rabis? Morda bi slo pa na kaksen drug nacin Recuni html2pdf ali kaj podobnega?
Free software is a matter of liberty, not price.
MV ::
Na nek način moram programsko pretvorit html datoteke v obliko za predstavitev.
Preizkusil sem program JobMaster, vendar se ni obneslo.
Razmišljal sem tudi o tem, da bi naredil predvajalnik v kombinaciji s HTML, ASP in javascript-om. Težava je v tem, kako najbolj optimalno razdeliti vsebino, ki presega višino zaslona.
Ali obstaja še kaka druga rešitev?
Preizkusil sem program JobMaster, vendar se ni obneslo.
Razmišljal sem tudi o tem, da bi naredil predvajalnik v kombinaciji s HTML, ASP in javascript-om. Težava je v tem, kako najbolj optimalno razdeliti vsebino, ki presega višino zaslona.
Ali obstaja še kaka druga rešitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JS frameworks: knockoutJS, angularJS, react, ...Oddelek: Programiranje | 7299 (4144) | kuall |
» | [HTML5] možnosti le z html, brez javascript itd. (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5851 (3696) | DePalmo |
» | Spletna stran in ukazi na linux serverju (bash skripta)Oddelek: Programiranje | 1329 (1083) | Mesar |
» | HTML stran na spletOddelek: Pomoč in nasveti | 2008 (1687) | black ice |
» | Avtomatično prepoznati POST spremenljivkeOddelek: Programiranje | 1577 (1370) | AnonimkeOP |