Forum » Loža » Odpiranje računa v tujini
Odpiranje računa v tujini
Suprmedo ::
Rad bi odprl račun v Avstriji in sicer v banki Bank Austria Creditanstalt. Sedaj me pa zanima kaj pravzaprav potrebujem za odprtje takega računa. Nebi šel rad v Avstrijo in odkril, da sem nekaj pozabil doma .
Če se ne motim morajo tujci, ki odpirajo račun v Sloveniji oditi na davčni urad po davčno številko. Zanima me če se mora isti postopek izvesti tudi v Avstriji. Poleg računa bi rad dobil še Avstrijko kreditno kartico, ker jo potrebujem za odprtje PayPal računa.
Nekje sem tudi prebral, da se da odpreti račun v Švici iz Slovenije, če ima kdo kakršnokoli informacijo glede tega bi bil zelo hvaležen (tudi če za druge evropske države).
Za vse odgovore se že v naprej zahvaljujem
Če se ne motim morajo tujci, ki odpirajo račun v Sloveniji oditi na davčni urad po davčno številko. Zanima me če se mora isti postopek izvesti tudi v Avstriji. Poleg računa bi rad dobil še Avstrijko kreditno kartico, ker jo potrebujem za odprtje PayPal računa.
Nekje sem tudi prebral, da se da odpreti račun v Švici iz Slovenije, če ima kdo kakršnokoli informacijo glede tega bi bil zelo hvaležen (tudi če za druge evropske države).
Za vse odgovore se že v naprej zahvaljujem
Zmajček ::
Za odprtje PayPal računa ne rabš met bančnega računa, razen če boš prejemal nakazila od prodaj. Samo pri pay palu, tudi če se boš registriral pod Avstrijo te bodo omejil in ne boš mogel niti plačevati, ker Slovenija ni PayPal podprta država. To se je zgodil men.
The best way to get high is with adrenalin!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137580 (17544) | igi82m |
» | Odprtje bančnega računa v Avstriji zaradi plačevanja preko PAYPALA - Ali je to možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15404 (10871) | #000000 |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17982 (11071) | techfreak :) |
» | prejemanje denarja na paypalOddelek: Loža | 13981 (12421) | fosil |
» | Paypal!Oddelek: Omrežja in internet | 2235 (1931) | marS |