» »

Neuspešna instalacija IncrediMaila

Neuspešna instalacija IncrediMaila

Valery ::

Imela sem instaliran IncrediMail (da skrajšam: IM), ki je nekaj tednov dobro deloval, potem pa mi je poslano pošto trdovratno začel metati v Outbox. Več mesecev sem se mučila, da bi ga spravila v red. Ni prav nič pomagalo, da sem klikala na Send/Receive. Pošta je trdovratno šla v Outbox. Nekaj mi je javljalo, da ni povezave s strežnikom (imam Voljo), čeprav je ta brezhibno delovala v Outlook Expressu. Pa sem zato nekajkrat pravilno deinstalirala IM in ga ponovno instalirala, toda ni pomagalo prav nič. Pošta je šla trdovratno v Outbox. Večkrat sem zamenjala ime računa, ker sem jih imela več na voljo, vse zaman. :'(

Potem mi je neka oseba svetovala z nekega Foruma, naj, preden deinstaliram IM in ga potem ponovno instaliram, odstranim vse pošte iz njega, vse svoje podatke, in jaz sem šla celo v Windows, mislim da v Cookies odstranit vse, kar se je tam našlo kot sled IM-ja (mislim, da so bila tam pisma, ali nekaj takega).

POTEM SEM Z VOLJE PREKLOPILA NA TRIERO. Zdaj sem upala, da bo stvar s strežnikom rešena. Ponovno sem instalirala IM, toda instalacija ni popolnoma uspela: Sploh nisem več mogla ODPRETI IM-ja, ko sem kliknila na ikono, ki odpira IM. Pisalo mi je:

"WELCOME TO INCREDIMAIL! For some reason IncrediMail was unable to finish registracion. In order to run IncrediMail the registration must be finished. To try again, please make sure that you are online and click Try again."

Kolikor koli kliknem na ta "Try again", POVEZAVE NI IN NI. Absolutno ničesar ne morem napraviti, da bi se mi IM vsaj odprl. Tudi drugih verzij IM-ja sem se poslužila. Zaman! Instalacija očitno nekje zataji. Kaj mi lahko svetujete? Neizmerno si želim imeti IM, saj zelo rada pošiljam pisma z lepimi backgroundi in podobno. Sem pač nora na lep in nič kaj uraden izgled pisem. Ne morem iz svoje kože, pa tudi prijateljice, s katerimi redno kontaktiram po elektronski pošti, se veselijo lepih pisem, jaz pa tako rada naredim človeku vsaj majhno veselje z vsebinsko in vizualno lepimi pismi. :)

Kaj bi mi vi svetovali, da še napravim, da se mi IM vsaj odpre, pa da kasneje rešujem ta nesrečni Outbox, če bo strežnik Triere bolj odgovarjal kot je Volja?

Valery ::

Mogoče še to kot dodatek!
Ne spoznam se na računalnike. Ampak čisto tako laično gledano se mi zdi, da si je računalnik zapomnil, da je ta program že bil instaliran, in vse, kar sem počela z njim. Če sem storila kakšno usodno napako, da zdaj ne morem odpreti IncrediMaila, ali bi me lahko rešili na novo naloženi windowsi? ali pa obstaja še kaka druga možnost?

Valery ::

MOJ PROBLEM Z INCREDIMAILOM JE ŽE REŠEN! Šlo je le za eno malenkost, ki sem jo spregledala. :)) :)) :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Valery ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

email client

Oddelek: Programska oprema
292187 (1110) tha_man
»

Program za pošto

Oddelek: Programska oprema
5791 (769) zee
»

Nov članek na Slo-compu

Oddelek: Novice / Nova vsebina
342796 (2796) Ziga Dolhar
»

Incredimail

Oddelek: Omrežja in internet
174009 (3682) jype
»

Kater e-mail client? men roxa Incredimail

Oddelek: Programska oprema
81642 (1529) Gapi

Več podobnih tem